0

fabri başarılı bir kaleciydi.vir çok maçı kurtaran bir kaleciydi karius refleksleri çok iyi olan bir kaleci değil bana göre başarılı bulmuyorum.

0

fabri bana göre çok başarılı bir kaleciydi. gitmesini ben beşiktaş için kötü yönde yorumluorum. çünkü gelen karius bence fabri kadar başarılı bir kaleci değildir. yediği hatalı goller ortada o yüzden fabri beşiktaş özlüyor diyebilirim.

0

bence fabri çok güzel kaleciydi gitmemeliydi ama güzel paraya sattıbeşiktas sonrada güzel paraya liverpoolun kalecisi kariusu getirdi ama kariustan beklenilen performansı alamadı bence keşke fabri gitmeseydi bir fenerbahçeli olarak fabriye sempatim vardı şu an fulhamda yedek öyle bir kaleci yedek kalmayı haketmiyor benim düşüncelerim bu yöndedir.

0

bedavaya gelmiş bir kaleci ve 1 yıl sakat durup top oynamakdan beşiktaş da tekrar form yakalayıp iyi bir fiyata gitmiştir klübe de para lazımdır bence bir şey diyemem ama bu derece başarılı olan kaleci gittiği takımda neden yedek kalır daha hiç neden 11 de oynmaz onu da çözmüş değilim