0

genel kültürün hepsinde iyi olamayız ismi gibi genel kültür. illaha ki bir yer de eksiğimiz ve bir yerde fazlamız vardır.

0

genel kültür fena sayılmaz aslında ne çok iyiy diyebilirim ne de çok kötü diyebilirim orta düzeyde. bu konuda kendini çok geliştirme daha çok ilgilendiğim ve merak ettiğim alanlar da kendimi geliştiririm yani ilgimi çekmeyen birşey se onu bilmek bana fayda sağlamaz şöyle sağlamaz işime yara az çünkü. aklımda tutamam ve bir süre sonra hafızamdan silinir. bu bakımdan daha çok ilgilendiğim konular ile uğraşırım ama sınavlara hazırladığım zaman falan bilmek için öğrenmek için okurum ozaman ayrı tabi çünkü karşıma çıkacak o bana fayda sağlayacaktır ama günlük hayatımda çok işime yaramadığı için zamanla hafızamdan silinir bu bakımdan da ben genel kültürünü yüksek tutayım diye bir sınırlama yapmam neyi merak ediyorsam ilgi alanım her ne ise o konuda araştırma yapmayı öğrenmeyi ve bilgi edinmeyi daha çok seviyorum. bu bana bağlı yani buna genel kültür derseniz değin ama böyle sıradan kitapta yazan gibi değil tabi bunlar benim dediklerim

1

genel kültür çok geniş bir kavram. ben spor konusunda çok eksiğim ama ilgimi çekmediği için fazla bilgi sahibi olamıyorum. ilgimi çeken konularda daha kolay öğreniyorum ve aklıma tutuyorum. biraz merak da fayda sağlıyor ama kimsenin böyle genel bir konuda tam bir bilgi sahibi olacağını düşünmüyorum.

1

genel olarak sinema ve edebiyat konusunda ilerde görüyorum kendimi. fakat yine de bu seviyemin yalnızca orta düzeyin bir tık üzerinde olduğunu düşünüyorum. bunun eksikliğini hissettiğimden bu konularda kendimi geliştirmek için izlemeler yapıp, bunlarla alakalı okumalar yapıp kendi düşüncelerimi belli başlı mecralarda belirterek ilerlemeye çalışıyorum. son zamanlarda resim sanatına/ressamlara sarmış durumdayım. sanırım ilerledikçe/öğrendikçe kendimi daha yetersiz hissetmeye başlıyorum.

1

ilgi alanımın yüksek olduğu konularda genel kültürüm iyidir.eksiklerimi okuyarak gidermeye çalışıyorum

1

genel kültürümü zayıf buluyorum çözüm olarak daha fazla soysal medya haberleri ve tv haberleri izlemeyi çözüm olarak görüyorum.