0

bence ailemizi baş tacı etmeliyiz.ozellikle de annemizi baş tacı etmeliyiz.

0

sevdiğimiz insanları baş tacı etmeliyiz. en çokta ailemizi baş tacı etmeli onlara saygı göstermeliyiz . eşinizle işimize dostumuza sahip çıkmalı kıymet vermeliyiz . her insan farklı şekillerde özeldir . farklı yerleri vardır içimizde .

0

hayatta baş tacı edeceğim ilk kişi tabiki en önce annemdir.onun yerini bu dünyada asla ve asla kimse dolduramaz bakarsa yapsın.çünkü ben suan bile hala anne şefkati ile yaşayan birisiyim onun yeri asla dolmaz baş tacı etsende az bile tabiki.peşinden bize hayatını adi yan esimiz onlarda bize hayatını harcar hem evlat olarak hemde manevi olarak herzman bastacidir hepsi.

1

sevdiğimiz her insanı baş tacı etmeliyiz bence. onların kıymetini bilmeliyiz.

2

sevdiğimiz insanları ve onlarla yaşam geçirecek insanları baş tacı etmeliyiz bence.

0

benim her zaman başımın tacı annem, babam, kardeşlerim, eşim bunlar benim için çok değerli yani çünkü onlar benim ailem ,eşim dedim hayat arkadaşım, annem, babam dediğim canım ,kanım ,herşeyim yani beni bu dünyaya getiren insanlar onun için onlar benim baş tacım ve bu hayatta en çok değer verdiğim insan yine aynı şekilde canımz kanım, her şeyim biricik oğlum benim her zaman başımın tacıdır. benim ailem bunlar yani her zaman da baş tacım olarak kalacaklar.

0

kesinlikle.anne.baba baş tacı edilmeli sevdiği olanlar sevdiği kişiyi baş tacı ederdim diyebilir ama bi zaman sonra.ne kadar yanıldığını anlar anne baba gibi olmaz onların hakki ödenmez ne kadar kıymetlerini bilmesene onların yaptıklarını kimse yapmaz . el oğlu hic yapmaz o yüzden anne baba her zaman baş tacıdır

0

herkes farklı birisini baş tacı etmek ister elbette. ben bu hayatta bir dönemler sevdiğim tek kişiyi baş tacı ederdim. fakat şuanda kimse baş tacı olacak kadar değerli değillerdir.