1

bu sitede erişimsiz hesabınız olur ne demektir? tehdit edilen ne yapmalıdır?

patron00 adlı arkadaşa özelden bir soru sordum dün.kendisi puma'ya sponsor olanlar kimler diye soru sormuş.poyrazım arkadaşımda soruyu araştırmış benden evvel bulamadığını belirtmiş.bende bunu belirttim ve merak ettiğimi bildirdim kendisine.ve rica ettim o sorunun altına keşke açıklama yazsaydınız ya da cevabını yazın bilelim dedim.beni tehdit ediyor.bilinsin isterim.

4 cevap
0

tehdit ediliyorsanız sorumani ekibine mesaj atın kimse kimseyi tehdit edemez. sorumaniye söylemişseniz eğer gerekeni yapmışlardır.

0

tehtit ediliyorsan sorumani'ye soyliyebilirsin. sana birşey olmaz burası sanal kimse kimseyi bulamaz bence bu kadar çok korkmana gerek yok abla. bence sende özelden insanlara mesaj atma derim. sen herkese özelden yazıyorsun ,kendi halinde takıl bence gerek yok demekki diğer arkadaşta sinirlenmiştir. dediğim gibi korkma birşey olmaz.

1

benim kopyala yapıştırcı olduğumu da iddia ediyor. bunu da haklı olarak o sorunun açıklamasını okumadığından yapıyor. bir allahın kulu benim kopyala yapıştır yaptığımı iddia edemez. yapmam, bana yakışmaz. ben çok insandan farklı olarak zor sorularada araştırarak cevaplar veren biriyim.
"tehdit değil, ben bilhassa uygularım" yazmış son mesajında da. sanırım kendisi hacker ya da tanıdıkları var. başıma bir şey gelirse bu kişidendir.. bilinsin de isterim.

0

ben hiçbir şey anlamadım bu yazdiginizdan.