0

kesinlikle her şeyi merak ediyorlar herşeye soruyla yaklaşıyorlar ilk başlarda bu durum tatlı gelmiş olsa da ardı ardına gelen sorular tekrarlanan sorular yavaştan yavaştan insanın canını sıkmaya başlamaktadır. bir cevap verirsiniz iki cevap verirsiniz vedaha sonraki sorularda geçiştirmeye başlarsınız kafaniz götürmemeye başlamaktadır. onların konuşmaları soruları hareketleri tabiki de hoşumuza gider bizi mutlu eder ama bazen insan dolup bıkabiliyormuş bir müddet sonra.

0

hiç sormayın bide iki tane olunca bu ne şu ne şu benek şu ne dedi diye diye insanın aklı duruyor kolay değil çocuk bakmak allah kolaylık versin anne babalara bana da tabi bide tek başına olunca daha da zor olur kızlar evlenirken damat adaylarına çok iyi dikkat edin çocuklarla araları nasıl diye seviyor mu sevmiyor.mu yoksa.evlendikten sonra tek başınıza çocuğun herşeyi ile ilgilenirsiniz buda hic kolay olmuyor

0

hem de çok. ama haklılar bence. yoksa nasıl ogrenecekler.

1

evet çok soru soruyorlar. ama bu dönemde çocukları hiç bir zaman terslemeden azarlamadan sabırlı bir şekilde sorularını cevaplamamız gerekmektedir.