0

tabiki daha çok dana eti kullanıyoruz .yemeklere daha güzel dana eti olur keçi etini pek sevmiyoruz çünkü pek kullanmıyoruz keçi sütünü daha çok kullanıyoruz zaten koyun ve daha çok dana eti kullanılır ama keçi de ise keçi sütü kullanılır ama dana eti yemeğini daha çok severek kullanıyoruz oni daha da çok seviyoruz

1

aslında keçi etinin pek fazla sevmem keçi eti insan damarların dayak bırakıyor ve bundan dolayı keçi etinin pek fazla sevmiyorum dana etini çok severim gerçi dana eti aldığımız yoksa yani pahalı olduğu için pek fazla alamıyor sadece kurban bayramlarında kurban kesildiğinde dağıtıldığı zaman kurban payından sadece alabiliyoruz yani biz yılda 2 kere kırmızı et ancak yiyebiliyoruz çünkü kırmızı et o kadar pahalı gerçekten alma durumumuz olmadığı için kırmızı et olsun daha ne olsun kuzu olsun koyun olsun benim için fark etmez ama keçi etinin pek fazla sevmiyorum.

0

en sağlıklı ve lezzetlisi kuzu etidir.1 yaşına kadarda çok lezzetli olur.kolestrol de çok azdır.özellikle mangalda harika olur...dana eti köfte ve yemeklerde lezzetli olur... ama soru keçi ve dana arasınd olduğuna göre ben dana diyorum, çünkü herzaman barbekü partileri yapıp pişmiş löp et yiyen insanlar değilde yemeğin içinde kullandığımızdan dolayı dana eti hem ağır olmayan hemde kokmayan bir ettir keçiye görw

0

daha çok dana eti tüketiyoruz. yağı olmadığı için çok rahat yeniyor bizim evde. her yemeğe katıyoruz . ama ben kuzunun da pirzolasını çok seviyorum. keçi eti hiç denemedim tadı acaba nasıldır merak ediyorum..

0

kırmızı eti pek fazla sevmiyorum ama küçükbaş hayvanlara bakacak olursak az da olsa dana etini yiyebiliyorum.

0

aslında kırmızı ette hepsinde severek yediğim bir et ama dana eti ile keçi eti arasında tercih yapmam gerekiyorsa dana etini seçerim çünkü keçi eti çok yağlıdır ve insan yediği zaman damağına yapıştırır hele kış aylarında keçi eti gerçekten hiç yenilemez çünkü çok çabuk donar onun için dana eti benim tercihimdir.

0

dana etini daha çok severim daha lezzetli oluyor

0

fark etmemekle birlikte oğlak etli el basan çok güzeldir.

0

dana eti tartışılmaz hem lezletli hemde harika tadı ve goruunusu olan birşey

0

dana etini taş fırında yapılırsa güzel olur o sekilde severim ben.

0

ben dana etini daha cok seviyorum,daha guzel.

0

dana etini daha çok severim yalnız keçi etini de her mevsim olmasa da yerim.özellikle kuyu tandırı güzel oluyor.