0

evet o kisi cok samimi dostum veya aileden birisi olursa tabiki herzman icim parcalansada son gorevimi herzman yaparim.

0

allah kimseye özellikle sevdigini insanın ailesinin cezanesini yıkatmayı nasip etmesin. ben tanımadığım bir insanın ölüsünü yıkayamam. tanıdığım değer verdiğim bir insanın ölüsünü asla ve asla yıkayamam.

0

yani bu zamana kadar sevdiğin bir insanı kaybetmedim sadece bir arkadaşım öldü. onu da cenazesine gidemedim çünkü ailesinden kimseyi tanımıyordum hatta geçen sene öldü sevgilisi tarafından 21 yerinden bıçaklandı ama ayar cenazesine gitseydim bu olsaydım gerçekten de yıkardım yaparım insan sevdiğinin ölüsünü yikar yani ya da başkası da olsa benim için fark etmez yani en azından sevap işlemiş olurum. bu konu hakkında fazla yorum yapmayacağım çünkü ben hiçbir zaman sevdiğim insanı kaybetmedigimden dolayı söylüyorum ama rabbim o günleri bana göstermesin gerçekten çok zor ama yaparım yani sevaptır.

1

ölüye karşı yapılması gereken son vazifelerden bidir. yapılması gerekir. bu konuda bilgim ve deneyimim olmadığı için yapmam. işin ehlinin yapması daha uygundur bana göre. ama mecbur kalırsam öğrenir yaparım sanırım.

1

buna hayır demek zorundayım.içim kaldırmak çünkü ölü bir insana dokunup yıkamak.gece rüyalarıma girer psikolojim alt üst olur.