0

muharrem ince’yi pek tanımıyorum ama 2003 yıllarında falan mecliste yaptığı konuşmalar internette denk gelmişti ve dinlediğim kadarıyla da iyi niyetli ve başarılı bir siyasetçi. 16 yıl kadar bir süre milletvekilliği yapmış, etkili bir şekilde konuşabiliyor ve diğer siyasîlerden farklı olarak mitinglerde prompterden okumak yerine doğaçlama konuşuyor ve yine diğer siyasetçilerden farklı olarak miting yaptığında mitingine zamanında geliyor ve yaklaşık 55 dakikada miting bitiyor. dakik ve güvenilir birisine benziyor.

0

muharrem ince nasil bir karaktere sahip oldugunu tam olarak nasil anlatsam bilemiyorum siyaseti sevmiyen biri olarak hani kisilik olarak iyi olabilir yani cumhuriyet halk partisinde sevilen bir millet vekilidir. hatta cumhurriyet halk partisinin en etkili hatta ve hatta kemal kılıçdaroglundan bile daha etkilidir. tabi secimleri yani cumhurbaskanligi secimini kaybetsede secim sonuclari etkili bir eleman oldugunu gosterdi yüzde 28 bir oy oranı ile.

0

dürüst bir siyasetçi, ağzı iyi laf yapıyor ve nasıl bu zamana kadar cumhuriyet halk partisinin genel başkanı olamadı şaşırıyorum. bir o lideri sert otoriter olmalı, tartışmalardan kaçınmayıp partisinin suçlunun suçsuzun, halkının hakkını savunmalı sonuna kadar. cumhurbaşkanlığı seçiminde ki mitingleri etkileyiciydi, muharrem ince ekranlara çıktığı zaman ayrılmıyordum televizyonun başından. siyasi kimliği baskıları yıldaracak güce sahip, eğer 31 mart 2019 yerel seçimlerde istanbul belediye başkanlığı için adaylığını açıklarsa yine çok heyecanlı geçecek seçim zamanına kadar olan süre. seçimlerde herşey olabilir, şu anda adaylığı hakkında net bir durum yok ama aday gösterilmesiyle istanbul halkının seçmenleri için tercih yapmak kolay olmayacak.