0

ben genellikle biraz alıngan ve inatçı bir kişiliğe sahibim. sakin dingin duygusal haraket eden yeri geldiğinde akıl yürütmeye ortak yol bulmaya çalışan insanlarla genel de iyi anlaşabilen uyumlu biriyimdir . öfke kontrolü sağlayabilen bir yapım vardır. dinlemeyi sevdiğim kadar aynı zamanda konuşmayı iletişim kurmayı severim. karşımdaki insanla sohpet etmeyi dertleşmeyi paylaşmayı severim. dostluk duygularım daha çok gelişmiştir. arkadaşlarımla dostlarımla vakit geçirmeyi eğlenmeyi severim. kendi içimde yalayan bir halim vardır. çekingen bir tarafında vardır aynı zamanda bunu ne kadar yenmeye çalışsam da yeni bir ortama girdiğim zaman bu ortaya çıkar. biraz daha seviyeli mesafeli ve ciddi olabiliyorum. genellikle oldun bir kişiliğe sahibim oturaklı biriyimdir çok enerjim yoktur. ancak gülmeyi kıkırdamak severim. aynı zamanda özellikle yeni tanıştığım insanlara karşı oldukça kibarımdır. normal hayatımda da dikkat ederim ama tanımadığım insana karşı daha da kibar şekilde davrandığım olur.

0

ben nasıl biriyim ben biraz cadı ama bir o kadar da uyumlu çok hızlı yaşayan hareketli birisiyim benim karşımdaki de bana ayak uydurmakta zorluk çekiyor hep ben biraz inat birisiyim sevmediğim insanlara karşı da biraz ters oluyorum bana hata yapan insanlara hayatı zehır ederim kişilik olarak herkesle iyi geçinmeye çalışırım içi dışı bir olan birisiyim ama üzgünüm oldugumu asla belli edemeyen herşeyi içinde yaşayan birisiyim haksızlığa asla dayanamayan bana hata yapan insanlara karşı asla tahammülü olmayan birisiyim giyinmeui çok severim bana karşı sert tepki vererek konuşan insanlara karşı asla susamam bende bağırırım kendimi kontrol edemeyen birisiyim ofkeme yenik düştüğüm zamanlar çok fazla oluyor çok açık sozluyum içimde birşey tutamam kin tutamam insanlara karsi .

0

uzun uzun anlatacağım; herkesin kendisini övme gibi durumu söz konusu.
ben övmeden ve sade anlatacağım, ben sinir bozucu, dengesiz, ani sinir bozuklugu yaşayan, anlik tepki veren, az deli, biraz degisik biriyim.
çevremdeki insanların yorumlari; sesimin cok guzel olduğunu söyleyen kadınların sayisi cok fazla, olgun insanlarla sohbetim daha samimi oluyor ve 30 yaş ustu insanlarin benim sohbetimi sevdigini, dikkatini cektigimi soylerler.
samimiyetimi, dürüstlüğümu, adaletimi ve isyankar boyun eğmeyen yapimi cok severler.
özgün bir düşünce yapimla gelen degisik hallerimi severler, sadakatligimi, sahiplenisimi, dugularimin yogunlugunu, başlanisimi severler.
en çokta ela ela bakisimi severler.

0

ben sabırlı biri değilimdir fazla herşeye gulen biride değilimdir ama suratsız bir insanda değilimdir sakinimdir insanlar ama damarına basan olursa asla affetmem döverim dalarim yani aşırı sinirli bir yapım vardır birinin benim arkamdan konuştuğunu duyarsam hesap sorarim ama tabi oda ben yaptım demez zaten ben nedense sole bir huyum var eşimin annesinin ve abisinin ismini duyunca ben deliriyorum kan beynime sıçrıyor ikiside bana kötülük yaptığı için eşimin annesiyle abisi onun için hiç istemiyorum kanım hiç bir şekilde almıyor yani a çok sevilen bir insanim beni çok sever arkadaşlarım olan çevremde kimler olsun bir beni eşimin ailesi sevmedi bana derlerdi çevredeki insanlar yonca sen harbi delikanlı bir kızsın sen gerçekten on numara bir insansın derdi bana millet çünkü ben kimseye kötü bir söz söylemem ben sinirliyimdir ama deli doluyum da makara bir insanım insanlarla sohbet etmeyi severim ama sadece kafam alıyorsa ilk gördüğüm insanla hemen gulumsemem cnku her zaman yanlış anlaşılıyor insan kaynsriktan sonra zaten beni tanır yani iyi bir insan köşeye kötülüğüm olmaz :) beni seveni bende severim sır tutan biriyim sevmediğim insanın bile sırrını tutarm o insan benle kavga etse bile tutarm sırrını o derece dürüst hemde çok fazla ister kalbi kırılan isterse kirlmasn ben genede söylerim bu kadar yani aklımda bunlar var kendimle ilgili ama insanı kendinden değil çevresinden dinliceksn insan kendini över ama bn burda cevremn bana söylediklerini yazdım ;)

0

ben çok dugusal bir yapıya sahibim ne olursa olsun herşeyi kafama takan ve üzülen bir insanım.yardım etmeyi seven ve bundan çok mutlu olurum .eğer damarıma basan birileri olursa aşırı sinirli olabiliyorum.sinir anım da sadece kendime zarar veririm .bam telim vardım benim ,hassas noktam muhakkak herkeste vardır işte o hassam noktama dokunan olursa bambaşka bir insan oluyorum içimden büyük bir canavar çıkar .delidoluyumdur.eğlenmeyi ve şarkı söylemeyi çok severim.yalnız kalmayı be yalnız zaman geçirmekten hoşlanan biriyim.günlerce yalnız kalsam asla korkmam .aynı zamanda çokta inatçıyım ,dediğim dediğim .kafama koyduğum seyi yaparım ne kadar imkansız olursa olsun eğer ben onu kafama koyduysam olay bitmiştir.

0

ben değişken bir kişiliğe sahibim en başta. aşırı sinirlenebiliyorum. biraz ince fikirliyim bazen de çok kaba odunun tekiyim. insanlar benim gibi düşünmeyip işleri doksan eksik hatalı yapınca sirleniyorum çok sinirleniyorum. beni en çok sinirlendiren şeylerden bir de söyledeğim şeyi hiç söylememişim gibi tekrar sormaları. mesela: dersimiz biyolji. dedikten 2 dk sonra ders neydi demeleri gibi. ben çok iyi bir dinleyiciyim. hiç bir şey kaçırmadan dinlemeye çalışırım bütün dikkatimi toplarım derskolik bir insanım. dikkatsiz insanlar ve bastıra bastıra söylediğim şeyleri unutanlar çok canımı sıkıyor. sinirden ne dediğimi bilmiyorum. artık sinirlenmek istemiyorum. rekax olmak istiyorum ama insanlar çok canımı sıkıyor. şuanki konumum da bir çok insanın saygı duyması gereken bir konumadayım ve bu çok zor. saygı göstermek kolay fakat saygı gösterilmek durumunda olup da saygısız hareketlere madur kalmak çok zor. insanların ikiyüzlülüğü beni sinir krizine sokuyor. tamam ben dengesizim ama sen iki yüzlü olursan ya da işinde dikkatsizlik, gevşeklik, rehavetden dolayıhata yaparsan ben değişirim kızarım sinirlenirim. farklı bir insan olurum. cıvıklığa da gelemem. ben disiplin severim. ama herşey yeteri kadar. abartı olmayacak. herkes vaktinde olması gereken yerde olacak. geç kalmaya tahmmülüm yok. ihmalkarlığa tahmmülüm yok. herkes işini bilecek adam akıllı yapacak. bide çok sinirli olmama ramen sakin bir görünüşüm vardır. hep içime atarım arada patlıyorum sinirden ağlamaya başlıyorum.

1

nasıl bir kişiliğe sahibim, öncelikle dibine kadar dürüsttüm.. elimi, dilimi, yüreğimi korkak alıştırmayacak kadar gözü karayım. vicdanlıyım.. tez canlıyımdır. insanlara her zaman güvenen ama hep sonunda kazık yiyen ve canı yanan, üzülen ama yine de insanlara güvenmekten vazgeçmeyen biriyim. iyi bir anneyim. iyi bir eşim.. çalışkanım.. belki bunlar çok kişiye abartılı gelebilir ama evet ben tam da her kelimem kadar gerçek biriyim.

0

doyumsuz bir kisilige sahibim.sahsen memur olsam ayda 3 veya 4 bin tl ye tamah etmek bana gore degil.
veya acele edilmemesi gereken konulardada aceleciligim vardir.eger menfattime birsey soz konusu ise en yakinimi tanimam. ama bunu para olarak dusunmeyin bu hersey..para kariyer is kisaca hayatta karsiniza cikabilecek her firsat.. :)

0

kalp kırmayı hiç sevmeyen bir kişiliğe sahibim elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışırım çok kitap okur çok yazarım sürekli müzik ve derslerim ile ilgilenir biraz da olsa şiir ve edebiyatla uğraşırım insanlar genelde (çok yok zaten çevremde ) asosyal olduğumu şöyle üç beş tane arkadaşım vardır toplasan o kadar herkesle çok sık görüşmem bir nişanlım var tüm sevgimi ona aktarırım o kadar inşallah evleniriz yakında

0

insanları kırmamaya çalışan ve her ne olursa olsuninsanlara değer veren biriyim.
biraz fazla sabırsızım ve öfkelenince öfkemi kontrol etmekte zorlanan biriyim.

0

çok sinirli bir yapım var. çok kolay sinirlenirim. aldatılmaktan nefret ederim. çok sulugözüm dür. en ufak şeylere hemen ağlayabilen bir yapım var. balık burcu olmamdan kaynaklı buda. küçücük şeylerden mutlu olabiliyorum.

0

sakin, elinden geldiğince insanları kırmamaya çalışan aynı zamanda onlara destek olmaya çalışan ve değer veren bir kişiyim.

0

sabırlı bir kişiliğe sahibim benim için hayatta en önemli şey maneviyat o acıdan manevî değerler herzaman benim hayatımda önemli bir yer tutar