0

kitaplarım hayatımda çok önemli yere sahip olduğunu düşünüyorum. benim için kitapların değeri onların içinde güzel sözcüklerdir altını çizdiğim kelimeler cümlelerdir. ve benim için çok özeller. kitaplar hayatım da bir çok öneme sahiptir bunlar arasında bilgi edinme öğrenme bana birşey katması yer alır. kitap okumak hafızayı güçlendirir bilgi edinmenizi öğrenmenizi sağlar.

0

kitaplar insanların hayallerini geliştirir ufkunu açar düşünmesini etkiler bilgi dağarcığı artırır konuşmasını geliştirir

1

okuduğunuz kitaba göre değişir. kimisi zehir saçar, kimisi küllerimizden yeniden doğmamızı sağlar. ama hepsi de insana bir şeyler katar. yanlışı bilmek, doğruyu bulmaya iter. doğruyu bulmak daha fazlasını aramamıza sebep olur. o yüzden elimizden geldiğince kitap okumalıyız. okuma alışkanlığımızı geliştirerek sürdürmeliyiz.

0

ben genelde ekonomi,ticaret ve girisimcilik uzerine kitaplar tercih ediyorum ve bana kattigi ise;hic birseyin imkansiz olduguna inanma,her kim ne derse desin ne olursa olsun hedeflerinden vazgecme. tarzinda hayatima birseyler katti ama sanirim bu biraz beni bencillestirdi.:)
ama ticarette basaracaginiza fazla fazla para kazanacaginiza ve hangi ticari olumsuzluk ile karsi karsiya kalirsan ne yapmam gerektigini ogretti..
simdi ise hedeflerime aylar kalan "girisimciler icin insaat ve muteahhitlik" kitabini siparis verdim.. :) bundan ise insaate muteahhitlige insaat maliyetine vb konularda bilgi edinip kendime kazanim sagliycam. :) durmak yok yola devam :d

0

kitaplar insana da hayata da çok şey katmaktadır. bilgi katar, yeni kelimeler katar, yeni fikirler oluşturmayı sağlar, heyecan katar, o bilgileri kullanmak için fırsat sağlar.