0

hiç görmedim keske gitsem gör sem demedim doğrusu

0

mersine daha önce bir kez gittim. gerçekten çok güzel bir şehir. insanları samimi ve cana yakın kişiler. sahilleri temiz,sokakları temiz,insanları temiz ve en önemlisi havası ile denizi çok temiz. geceleri kumsala oturup bir şarkı ve sigara,bira içmek mersin ilinde gerçekten çok güzel oluyor. otelde kalmıştım ben gittiğim zaman ve gerçekten otel hizmetleri de çok sağlamdı. mersinin çarşısına gitmiştim biraz karışıktı sokakları ama gerçekten çok güzel bir çarşısı vardı. hatta mersin çarşıda bir dövmeci vardı ve ben boynumdaki dövmeyi orda 120 tl gibi bir fiyata yaptırmıştım. gerkcekten hem ucuz hemde çok güzel bir yer. gitme imkanı olanlar hiç düşünmeden gitsinler. ben en son gecen sene eylül gibi gitmiştim. tavsiye ederim ve özellikle mersinde bir tantuni yemeden sakın geri dönmeyin yemin ederim pişman olursunuz.

0

mersin’e iki defa gittim. ilki kış mevsimiydi ve hayran kalmıştım neredeyse denize girebilecek hava vardı çok güzel havası vardı olabildiğince gezdim o kadar güzel köyleri, gezmek için alanları vardı ki hayran kaldım. bundan bir kaç yıl sonra da yaz tatili için gittim hayran kalmıştım çünkü fakat yaz ayında mersin gerçekten çekilmez bir şehirmiş. kesinlikle nemden nefes dahi alınmıyor, sürekli yapış yapış oluyorsunuz. değil çıkıp gezip görmek otelin kapısından adım atamadım dışarıya. bir daha gitmeyi asla istemiyorum kış aylarında yada kışa yakın dönemlerde gidilebilir diye düşünüyorum. yazın asla gitmeyecek olsam da kış aylarında tercih edebileceğim bir şehir.

0

mersin akdeniz bölgesinde bulunan güzel ellerimizden biri olup insan kozmopolit nşr yapıya sahiptir. önemli bir liman kentidir. ayrıca büyükşehir statüsünde olan bir ilimizdir.