0

samsun karadeniz bölgesinde bulunan güzel bir yerdir. samsun limani vardir. sanayisi gelismis bir sehrimizdir. ulasim olanakları baya gelişmiştir. limana yakin ulasim oldugu icin limandan alinan ürünler kolaylikla ülkeye dağıtırlar. samsunspor diye bir spor kulübü vardir. 2 ligde bulunur. gayet şirin bir şehirdir. gezilip görülecek bir çok yeri vardir. gezip görmenizi tavsiye ederim. benim şahsi düşüncelerim bunlar bana katılan insanlar da vardir bana katilmayan insanlarda mevcuttur. herkesin düşüncesine de saygı duymam gerekir.

0

samsun çok güzel bir ilimizdir.gayet güzel yerleri olan arada gezme açısından gidip kafamızı dağıtabiliriz.

1

samsun'da 1 yıl önce kadar gitmiştim. gerçekten gezilmesi görülmesi gereken bir yer diye düşünüyorum. çünkü insanları olsun çok saygılı başta olmak üzere. herkes genel olarak size iyi niyetle karşılıyorlar ve çok samimiler. samsun ilinin gezilecek çok yeri var özellikle ben gittiğim zamanlar da genel olarak sahile çıktığın zaman baştan sona kadar yürüyordum ve sabahtan akşama kadar hep sporla geçti hayatım. bu yüzden oralarda yaşamayı açıkçası çok isterdim. çünkü insanı hiçbir şekilde yere çöp atmıyor ve gerçekten çok temiz olduklarını söyleyebilirim. yerde bir tane bile izmarit bulamıyordum gerçekten. o da gerçekten ne kadar duyarlı olduklarını apaçık ortada olduğunu kanıtlıyor.

2

samsun ilimiz plakası 55 ve karadeniz bölgesinin güzel ili.. atatürk'ümün 19 mayıs günü bandırma vapuru ile geldiği yer. kurtuluş savaşının ilk adımı oradan atıldı.
hiç gitmedim. ama araştırdım.. öğrendiğim güzelliklerini yazmak isterim.
bir çok şehre baktığımızda burada görebileceklerimiz 1960 yılında kurulan bir yelken kulübü varmış. ayrıca bir golf kulübü de mevcutmuş. atakum adlı ilçesi en güzel yeriymiş. denilen izmir ilinin kordon'undan bile güzel olduğu.
milliyetçi olmasına karşılık modern ve güzel bir ilimizmiş. yobaz değiller yani.
turizm olarak bakıldığında;
atakum gibi bir sahil şeridi var. uzun kumsalı, güzel mekanları.. emekli cenneti olduğu söyleniyor.
sağlıkta ise; şehir hastanesi var. samsun on dokuz mayıs üniversitesi tıp fakültesi, smasun eğitim ve araştırma hastanesi ve bir çok özel hastaneler.
genel olarak sevilen tek gerçeği bu atakum ilçesi.