0

insan yaşadığı şeylerden ötürü psikolojik sorunlar yaşayabilir bu çeşit çeşit kategorilerde oluşur. her insanın dayanıklılık gibi sınırları vardır yani kimi insan yaşadıklarına karşı dayanıklı gösterir kimi insan da dayanıklılık gösteremez daha zayıf karaktere sahiptir ya da daha güçlü yani bu durum kişiden kişiye ve kişinin yalamış olduğu durumlara göre değişiklik göstermektedir. insana yaşanılanlar ağır geldiği zaman bu gibi durumlar ortaya çıkabilir. yani ruhsal bozukluklar, psikolojik sorunlar veya depresyon gibi ataklar hastalıklar meydana gelir bu gibi durumlar da doktora gitmek ve tedavi olmak gerekir. insanlar bazı durumları alamazlar alamadıkları durumlar da insan üzerin de psikolojik rahatsızlıklara sebep olabilir bunun içinde doktora gitmek gerekir.

0

insan psikolojisi her türlü bozulabilir. aşk acısı, dini obsesyon, sağlık sorunları, kazalar, trafik, aile içi sorunlar... birçok şey buna sebep olabiliyor maalesef.

0

insan psikolojik olarak birçok olumsuz durumdan etkilenir. bunların başında mali sorunların yarattığı iç karamsarlıklar. ailede olan kavgalar, eşler arasındaki geçimsizlikler, kötü insanlarla karşılaşma, kötü arkadaşlıklar, iş dünyasındaki kötü durum, hastalıklar gibi birçok olumsuz durum kişilerin psikilojisini alt üst eder.