0

tabikide iyilesebilir. etrafindaki insanlara yani yakinlarina durumunu anlatir ailesi yardimci olabilir belki depresyondadır yada bir psikiyatriden yarim alabilir herkesin basina gelebilecek birsey olduğu icin insanlar eminim garip karsilamicaklardir.

0

psikolojisi bozuk insan sağlıklı bir şekilde uygun tedavi gördükçe iyileşebilir çok rahatça, bu tabi insanın kişiliğine de bağlı.

0

doğru bir yaklaşım sergilenirse gayet başarılı bir şekilde her hasta tedavi edilebilir

0

psikolojisi bozuk olan bir insanın tedaviye ihtiyacı vardır yani psikolojinin de bir tedavisi vardır tabii ki eğer tedavisini doğru bir şekilde yaparsa çabuk iyileşebilir bunun için psikoloji uzmanından yardım alması gerekir bazıları psikolojik hapları ile tedavi oluyor bazıları da sadece seanslara katılıp öyle psikolojik durumdan kurtulabilirler.

1

tabii ki müdahale edildiği anda belli oranlarda iyileşme gösterecektir hastalığına göre. psikoloji bilimi bunun için var. bu konuda gerek psikolog gerekse psikiyatrisitlerden yardım alınmalı. tavsiyesine uygun bir tedavi yöntemi tercih etmeli ve çevre tarafından desteklenmeli

0

psikolojisi bozuk olan insanlar psikiyatri kontrolünde ilaç ve terapi yöntemi ile düzelebilir ler psikolojinin bozuk olması insanın iç dünyasıyla yani kendisi ile sürekli bir kavga halinde olması kimlik arayışı ve kendini kabul ettirme arzusundan ortaya çıkabilir bazen büyük acı kayıplarda psikolojimizin bozulmasına sebep olabilir dini inançların zayıflaması da insanların psikolojik açıdan zayıflamasına neden olur çünkü insan sürekli kendine ben kimim neden dünyaya geldim ne yapmam lazım diye sorular sorar cevap alamadığında ise psikolojik rahatsızlıklar ortaya çıkar

0

iyileşebilir. ama zor ve uğraş gerektirir. biraz da aile desteği ile gayet rahat bir şekilde iyileşebilir. fakat dediğim gibi aile desteği çok önemli.

0

psikolojisi bozuk insan pisikolojik destekle ve sosyal hayata katılarak büyük ölçüde iyileşebilir. kendisine bir hobi edinip, psikiatri doktorunun ilaçlarını düzenli olarak kullandığı takdirde rabbimin izni ile düzelir.