0

genç kalmanın herhani bi yolu yoktur sadece düzenli beslenerek ve sağlıklı kalarak yaşlanmayı daha uzun ttuabilirsin bu sadece zamanı birazdaha yavaş ilerletmektir vücut üzerinde.vücudumuzu buna alıştırabilirsek yani spora ve sağlıklı beslenmeye vücudumuz kendini hep zinde hissedicek ve bunu bize kendimize yansıtacak sen yaşlansan bile kendini hep genç hissetirecek.

0

saglıklı beslenerek ve bakım yaparak genc kalabilirsin ama genc kalmak güzel bir şey degil yani

0

genç kalmak için öyle kimyasal ürünlere falan başvurmays hiç gerek yok takmayacaksın, insanların dedikodularına kulak tikayacaksın, sigaradan, arkolden, zararlı maddelerden, gereksiz ilaç tüketiminden uzak duracaksın. sonra zaten hayat sana karşılığını verir.

0

öncelikle sağlıklı beslenmek ve spor yapmak genç kalmanın en önemli kurallarından birkaç tanesi beslenmenize çok dikkat etmeniz gerekiyor sağlıklı ve düzgün beslenmek lazım hazır gıdalardan uzak durmanız gerekiyor mümkün oldukça yemeklerinizi dışarıda yemek yerine kendiniz yemek yapıp yemeye dikkat edin hem daha sağlıklı hem de ekonomik olarak daha iyi ve günlük yaşantınızda fırsat buldukça spor yapmaya bol bol hareket etmeye çalışın ayrıca stresten uzak durun bunları yaparsanız eminim ki genç kalacaksınız.

0

genç kalmanın yolları başında kafaya çok takmamak gelir bunun içinde insanın hayatının önemli noktalarında atacağı adımlara dikkat etmesi gerekir adımlarına dikkat ettiği zaman insan kendiside fark edicek ki insan genç kalırmış
bunun yanı sıra hem psikoloji hem ruhsal etkenler genç kalmanın yolları etkenlerinden birisidir
psikolojik olarak genç kalmak için herhangi bir olay karşısında ani tepkiler vermemek gerekir ani tepkiler vermemek içinde insanın heyecanlı olmaması gerekir.
hem düşünce etkilidir genç kalmak için hem fikir yapılarımız önemlidir
eğer fikierimiz iyi ve düzgün olduğu zaman bunlar düşünceyede etki sağlar .ve bu durumda düşünce ve fikrin psikolojiye sağladığı etkiyi görmüş oluruz
ruhsal olarak da çok sakin olmamız lazım genç kalmakiçin çok sakin olursak ruhumuz ve psikolojimiz eşit doğrultuda ilerler ve bu eşit doğrultuda ilerleyen iki unsur genç kalmamızı sağlar .
yani insan aslında kendi kendinin belirleyicisidir
bunlarin yanısıra beslenmekte genç kalmanın basinda gelir eğer dengeli düzenli ve saatinde beslenirsek genc kalabiliriz
dengeli beslenebilmek için yediğimiz yemeklere dikkat etmemiz lazım yediğimiz yemekler yağlımı tuzlu mu acılı mı bunlara çok dikkat etmemiz lazım
düzenli beslenmek içinde yediğimiz yemeklerin miktarlarına çok çok çok dikkat etmemiz lazım eğer kahvaltı yaptığımızda az peynir az zeytin az az bal gibi düzenli besinler alırsak çok uzun bir süre genç kalabiliriz bu kahvaltı öğününde yaptığımız dikkati öğlen ve akşam öğününde de yapmamız gerekir bunları yaptığımız zaman tam anlamıyla düzenli beslenmeyixe yerine getirmiş oluruz
saatinde beslenmek içinde kesinlike gece geç saatlerde yemek yenememiz lazim eğer yer isek gece bunları geç saatlerde uyuduğumuzda sindirmek çok zor olur onun için gece geç saatlerde kesinlike yemek yemememiz lazim
tüm bu söylediklerini harfiyen yerine getirdiğiniz zaman çok uzun bir vadede genç kalacaksınız

0

tabikide bakım yaparak ama doğal bir şekilde bakım yaparak ve unutulmamalıdırki sabah sporu her zaman insanı dinç tutar her sabah kalkıp sporumuzı yapmalıyız ve doğal bir şekilde beslenmeliyiz olduğunca hazır gıdalardan uzak durmalıyız

0

genç kalmanın tek yolu genç ölmektir başka türlü ne yaparsan yap doğanın kanunu olarak zaman geçtikçe gençlik elden gider ruhun genç kalabilir ama bedenin asla genç kalmaz kendine dikkat edersen dengeli beslenir sen vücudunu fazla zebra atmazsan belki biraz daha geç yaşlana bilirsin.

0

genc kalmanın binlerce yolu var en başta saglık herşeyde oldugu gibi burdada başı saglık yani öncelikle saglık yaşantı her zaman iyi fakat belki oksijen insanı 70 yıl yaşatıyor bilemeyiz ama saglıklı yaşarsak cidddi anlamda genc kalma şansı yakalayabiliriz- alkolden sigaradan kötü şeylerden uzak olarak devamlı meyve sebze yiyerek cok fazla asitli ürün kahve cok yaglı ürünler tüketmeyerek kiloya boya dikkat ederek ve temiz kalarak yani en başta genc olmak icin sac kaş ve benzeri dökülmelere dikkat edilmeli bu yüzden temiz kalınmalı temiz olduktan sonra da herşeyi kıvamında yemeli az az yemeli 5-6 ögün yemeli spor yapmalı yürümeli düzenli iştah acıcı şeyler kullanmayıp vücüd istediginde yemeli 24 saatin 8 saati uyku 10 saati iş desek 18 saat eder kalan 6 saat 2 saat dinlen 2 saat spor yap 2 saatin 1ini duş al 1ini de kitap okuyarak muzik dinleyerek gecir eger hayatınızı bazı şeylere adapte ederseniz herşey hem basit olur hem kolay olur o yüzden kimseyi dinlememek lazım eger derdin varsa genc kalamazsın zaten derdi olan insanın genc kalma imkanı yok borcun harcın derdin olmayacak düşünecegin bişey olmaycak sana yeter aylık 2 bin alsan 1 bin borcun olsa 1 bin sana yeter düşünmezsinderdin olmaz ama diger türlü 2 bin alıp 3 bin ödersen düşünür stres yapar kafaa takarsın o yüzden dertsiz olmalısın ki genc kalabilsein derdinvarsa yaşlanır erken ölürsün zaten sac baş dökülür o yüzden en mantıklısı genc kalmak icin dertsiz kalıp saglıga yaşama dikkat etmek

0

genç kalmanın en önemli yolu dengeli beslenmek bol bol su içmek ve deri turgorunu sağlamaktır.zaten bol su icmedigimizde derimizin suyu azalir ve kırışırız yani derimizin dolgun ve sert olması için bol su icmeliyiz ki derimiz parlaklığını ve dolgunluğunu kaybetmesin . duzenli olarak spor yapmaliyiz ve dengeli beslenmeliyiz .kendimizi stresten korumalıyız stres insanı yaslandirir.

0

genç kalmanın altın kuralı bence mutlu olmak hayata pozitif bakmak istediklerini yapabilmek kendini esir olarak değil de özgür hissetiğin zaman genç kalırsın diye düşünüyorum

0

bol bol yumurta yiyin
sarıyer yiyin

1

genç kalmanın yolları olarak kendinize çok dikkat etmenizi öneririm spor yapmanızı vücudunuzun çok kiloluda değil az kiloluda olmamasını ayarlamalısınız bu sayede genç gözükme imkanınızın olucağına inanıyorum.eğer genç kalmak istiyorsanızda kendinizi çok yıpratmamanızda lazım yani sürekli her şeyi takmamak lazım çok stres felan yapmamalısınız çünkü bu yaptığımız stresler felan yüzünden sürekli saçlarımızda dökülme felan oluyor bundan dolayıda kendimizi çok ezmemeliyiz.bu hayata bir keren geldiğimizi mutlaka gelmeliyiz.gelmişken bari tadını çıkarmamız lazım sağlığımızı korumamız lazım.hele ki bu kış aylarında mutlaka kendimize çok dikkat etmeliyiz yoksa bir sürü hastalıkla yüz yüze kalabiliriz diye düşünüyorum.

0

genç kalmanın önemli püf noktaları vardır bunlardan birkaç tane si ile başlayalım şimdi ilk olarak genç kalmak için yüzümüzün veya başka yerlerimizin sarkmaması için dengeli beslenip düzenli bir şekilde spor yapmak gerekir aksi taktirde çok kilolu oluruz vede çok kötü şekilde her yerimiz sarkabilir bunları önlemek için de çok iyi beslenmek ve çok ağır olmucak şekilde spor yapmalıyız doğal yoldan genç kalmak istiyorsanız tabi bidi başka yollardan da genç kalınabiliyor mesela botoks lazer estetik yaptırılarak genç kalınıyor ama bunların tabi vücuda zararları oldukça fazladır en fazla zarar verenide tahminen lazerdir. ama benim herkese tercihim doğal yollardan genç kalmak en iyisi ben bir keresinde sosyal medyada gezerken bir kadın hayatı boyunca hiç gülmemiş ve yüzü hiç kırışmamış ve genç gözüküyordu gülmek bile insanın yüzünün kırışmasını sağlıyor bu yüzden kendimize çok iyi bakmakıyız ve çok da aşırı gülmemeliyiz.

0

tabi ki kendimize ve beslenmemize dikkat etmekdir. sağlıklı ve doğal beslenip abur cubur ve fast food ürünlerden uzak durarak sürekli yürüyüş ve spor ile alkol ve tütünden uzak bir yaşam sürmekden geçer . alacağımız doğal krem ve maskeler ile cildimizi daha diri ve sağlam tutabilir yaşlanmayı geciktirebiliriz.

0

genç kalmanın yolları belirli gıdalar özellikle cildimizi genç tutar gıdalardan ve düzenli beslenmeden başka düzenli uyku da genç kalmak için önemlidir fazla uyumak veya az uyumak sağlığa da zararlıdır ve kesinlikle spor yapılmalıdır yüzme yürüyüş koşu basketbol vs.

0

genç kalmak için ilk önce alkolden sigara ve benzeri kötü maddelerden uzak durmak lazım düzenli spor yapılıp düzenli beslenilmeli. meyve ve sebze kuru gıdalar düzenli bir şekilde yenilmeli. bol miktarda su tüketilmeli ,stresten üzüntüden uzak durulmalı mutlu bir yaşam sağlanmalı .düzenli uyuyup uyanmalı cildimize zarar verecek maddelere uzak durmalı mesela makyaj abartılı makyaj bayanların için konuşuyorum tabii ki de kişisel bakımımıza önem verilmesi hayatımızda bize zarar verecek bir insan varsa onu çıkarmalıyız .tabii genç kalmanın yollarını saymakla bitmez kısaca ben böyle özetleyeyim �yi günler.

0

genç kalmanın yollarını saymakla bitiremem ama öncelikle sigara ve alkölden uzak dur ve sağlıklı spor yap , çok yeme kilolu olursun az yeme zayıf kalırsın yani ideal yemen lazım . sonra güneşten uzak durmaya çalış güneşte insanın vücuduna zarar verebilir . bir iş yaparken o işin her zaman olumlu tarafına bakın negatif düşüncelerden her zaman uzak durun , spor yapmakta gerekiyor tabii düzenli yürüyüş ve spor egzersizleri yapılması gerekiyor. düzenli uyumakta gerekiyor , uykunun düzeni ne kadar düzenli olursa sende o kadar genç kalırsın ve sağlam olursun ve son olarak kendini her konuda geliştir bu seni stresten uzaklaştırıyor ve gençleşmenin en önemli formulü budur diye düşünüyorum.

0

sağlıklı beslenmek, düzenli uyuyup uyanmak. spor yapmak, kişisel bakıma dikkat etmek, sinirden ve stresten uzak durmak. seni üzen kişileri hayatından çıkarmak. tüm bunlar genç kalmayı sağlayan şeylerdir.

0

insan hem yapısı hemde yaşantısı sebebi ile bir süre sonra deformasyona uğrar değişir. bunun için birçok çalışma yapılmıştır. elde edilen iyi bir sonuç yoktur çünkü er yada geç yaşayacaktir,yaslanacaktir

0

stresten uzuntuden uzak kalmak sevmek sevilmek sukretmek mutlu olmak kendimiz icin bir seyler yapmak