0

pastaneler ne kadar kazanır?

aylık ortalama olarak

4 cevap
0

pastaneler konumuna göre kazanıyor işlek olmayan bir yere pastane dükkanı açarsanız pek para kazanamazsınız ancak işlek olan devamlı para kazandırcak bir yere açıp tanınırsanız çok güzel paralar kazanabilirsiniz pastanelerin kazancının ben genel olarak çok iyi olduğunu düşünüyorum.

0

pastaneden pastaneye değişiyor. bazı yerlerin pastanesi gerçekten de pastalarını tadı iyi olmuyor bu sefer ne oluyor iyi satış yapamıyorlar. ama çok bilindik bir yer oldu mu mesela rahat bir şekilde iyi bir kazanç elde ediyordur.. ama ne kadar kazandığını ben bilemem kafadan da bir şey uydurmak istemiyorum yani mesela benim aldığım pastanenin ,pastaları çok güzel gerçekten de adamın pastası akşama kadar kalmıyor. diyebilirim yani resmen saat 22:00 oldu mu her şey bomboş hiçbir şey bulamazsın.

0

pastanelerin kazanci dukkanin nerede olduguna bagli olarak degisir.yeri de gec o bolge de ki insanlarin gelir seviyesine gore de degisir..
ama ortalama bir pastane en az 3-4 bin tl rahat birakir.
gecen gun girdigimde fiyatlarina baktim hani aynisini evde yapsaniz 3 de 1 fiyatina mal edersiniz

0

pastanenin şehirdeki bilinirliğine bağlı. adından iyi bahsettirmişse ve çıkardığı ürünleri kaliteli ve lezzetli ise o pastane hatırı sayılır bir para kazanır. aksi halde sıradan ve orta kalitede ürünler çıkaranlar ise ancak günü kurtarabilir.