1

vallahi gerçekten çok kararsız kaldığım bir konu bu. neredeyse başından beri tuttuğum iki yarışmacı finale kaldı. ama bana uğur daha yakın geliyor ve daha başarılı olduğunu düşünüyorum. zaten az önce verilen istatistiklerde de uğur'un yarışma boyunca çok daha başarılı olduğu gösterilmiştir. en son yapmış olduğu yemekte televizyondan gayet başarılı ve lezzetli gözüküyordu. şu an arada sadece 3 puan gibi bir farkla kerem önde. ancak şeflerin vermiş olacağız son puanlar ile dengeler çok fazla değişecek gibi duruyor. şu an için kim kazanırsa kazansın hak etmiş durumdadır. ama nedense kalbim uğurdan yana. umarım uğur kazanır zaten kerem de ikinciliği alarak başarısını ispatlamış olur. program şu an reklam verdi çok kısa bir süre sonra zaten kimin biri olduğunu bekleyip göreceğiz. umarım gerçekten hak yemeden hak edeni birinci yaparlar.

0

hiç izlemedim bu programı izlemeden de bitmiş sanırım.bu gece final yapıyormuş.kimin kazanacağı hakkında bir fikrim yok doğal olarak.umarım iyi yemek yapan yüreğinde iyi bir insan olma amacı taşıyan hangi yarışmacı ise o kazanır finalde.

0

az önce ilk defa izledim fakat uğurun hareketleri çok yapmacık ve itici geldi umarım kerem kazanır ama jüri daha çok uğurdan yana gibi duruyor .

0

ben uğuru hiç sevmiyorum. ben her zaman keremden yanayım. inşallah kerem kazanır diyorum. şu an çok merak ediyorum. bakalım kim kazanacak hak eden kazansın diyorum. ama uğurda gerçekten nefret ediyorum ,kerem çok efendi bir çocuk oturusuyla kalkisiyla kerem on numara o kazansın isterim. halk oylasaydi kerem kazanırdı.