0

ne zannediyordunuz?tabiki ele geçirilir.sen tüm bilgilerini tanımadığın,görmediğin,adını bile duymadığın birine teslim ediyosun kendini.çokmu gerekli whatsapp?whatsapp swnin bilgilerini şöyle ele geçirir.sen şimdi appstoredan veya playstoredan whatsappı indirdin.uygulamayı açtın.sana soru soruyor telefon etkileşimi için izin ver diyor.sen izin ver dedikten sonra o senin telefonundaki her şeyi görebilir,ele geçirebilir,kopyasını alabilir.

0

bunun yapmak aslında çok kolaydır. bir bilgisayar yardımı ile yapamayacağınız bir şey yok ama sadece bilgi sahibi olmak gerekli. zeutel yöntemi ile whatsaap ve telefona ulaşmak çok kolay diye bilirim.

0

bazı insanlar evet whatsapp bilgilerini ele geçirebiliyor da ,ben maalesef denedim ama geçiremedim. mesela şöyle bir şey var birinin whatsapp'taki mesajlarını okuyabiliyorsun ama anca o telefonda senin yanında olması lazım orada bir barkod var onu okutuyorsun uygulamada o şekilde oraya gelen mesajları sen kendi telefonunda görebiliyorsun isterse silinmiş olsun fark etmez .