0

bilardo dünyada spor olarak bilinen bir oyundur.dünya şampiyonası ,avrupa şampiyonası düzenlenir haa parasına oynarsan o zaman kumar olur.

0

bilardo bence çok güzel eğlenceli bir spor dalıdır çok güzel vakit geçirdiğim spordur.parasına oynanmadığı sürece güzel oyundur özellikle 3 top çok güzel

0

bilardo spordur.oynamasını bilmem ama izlemesi güzeldir

0

bilardo bir toplar ve istaka ile oynanan bir spor çeşitidir , istenirse kumarada çevrilebilir yani bu insan oğlunun elinde.

0

bilardo güzel bir spordur. kafayı ve vücudu çalıştıran iyi bir spordur. bilardo kumar değildir. hem neden bilardo kumar olsun ki?

0

durumlar vasiyete göre degişmektedir yani şöyle ki bilardoyu bi arkadasınla zevkine oynamaya gittiginizde herangi bir kumar yada birşeye denk gelmez fakat siz arkadaşınızla veya tanımadıgınız biriyle gidip parasına yada ödülüne bilardo oynarsanız eger kumara girmektedir ve kumarın casinonun haram dan olacak herşeyin günahı cok büyüktür

0

bir para veya bir mal karşılığında oynadığın her şey aslında kumardır. bu sadece bilardo için geçen bir durum değildir. bilardo bu yüzden bir spordur. eğlenceli ve birçok ülkede oynayıp kabul görmiş bir spordur.

0

bilardo bir spordur.dunyada spor olduğu kabullenilmiş ve uluslararası yarışmalar düzenleniyor.bir hesap ve taktik işi bilardo.matematiği var yani.insanlar bunu parasına oynarlarsa oynasınlar yani bu bilardoyu kumar yapmaz sadece o insanlar kumarcı olur.ona bakarsak boksta parayla oynatılıyor ama kumar değil tabiki.bilardo müsabakalarında giyilen kostümler bile çok saygı uyandırıcı ve şık.

1

bilardo bir spordur ve bu tescillenmiştir de. parası ile oynayan kişiler olsa da çok kişi bunu zevkine oynamaktadır.
bilardonun ustası da hemşerimdir. semih saygıner.
annesi ve babası çok küçük yaşlarda öldüğünden dayısının bilardo salonunda neredeyse yatıp kalktığından bu sporu çok ufak yaşlarda öğrenmiştir. ve şimdilerde dünya şampiyonumuzdur.

0

bilardo bana göre bir spordur zaten bu alanda en önemli sporcumuz semih saygıner'dir.

0

bilardo bence bir spordur ama parasına oynanmadığı müddetce bu dediğim geçerlidir bazen parasına oyniyanlar oluyor bu onlar için kumar anlamına gelir benim düşüncelerim bu yönde.

0

parasına oynamadığın müddetçe kumar olmaz. ama en basit oyunu bile parasına oynarsan kumar oynamış olursun.