0

aslında insan kendiyle barışık olmalı illa ki kendini bozup benliğinden ödün vererek bir yere gelmemesi ya da doğallığını bozup daha güzel olmaya çalışmamalı eğer sürekli bu durum söz konusu olursa insan yorulur belli bir yerden sonra ise kendine zarar verir onun için doğal kalmak birileri seni sevecekse böyle sevmesi daha güzeldir.

0

erkekler icin tabiki gecerli olan bu olay kisnin ic guzelligi kadar dis guzelligide onemlidir tabiki herseyin dogali iyi ama tabiki cozumu varken eger durumuda varsa neden yaprirmasinki bir sorun teskil etmiyor sonucta hersey insnain icinde baslar nasil olmak isterse ole kalir.

0

doğal hali daha iyi ama eğer kellik gibi bir durum varsa saç ektirebiliriz.

1

bu kişinin kendisini nasıl bulduğuna göre değişen bir durumdur. eğer kişi kelliği kendine yakıştırıyorsa tabii ki o şekilde kalabilir. ancak saçların aşırı dökülmesi genellikle kişinin görünümüyle beraber psikolojini de kötü yönde etkilemektedir. bu psikolojinin düzelmesi için kişi eski saçlı görünümüne yakın bir hale getirilmelidir. günümüzde bu fue saç ekim yöntemi ile mümkündür. bu yöntem ile saçlar tek tek alınıp gerekli bölgelere ekim yapılır. ayrıca saçların kazınmasına gerek duyulmaması da hastaya konfor sağlamaktadır.

0

doğal kalmak daha iyidir.. ama insanlar bazen kellikten hoşlanmıyor saç ektirmek istiyorlar.. buna da saygı duyarız insan kendine yakışanı yapar yani bu kellik genetik olan bir şey zaten ama doğal kalsalar bence daha hoş olur diye düşünüyorum. ya isteyen istediği gibi yaptırabilir yani herkes özgürdür.