0

öznel bir yargıya dayanan soru benim cevabım ise tabi ki erzurum :) .

0

türkiyenin en güzel ve en gelişmiş şehri şüphesiz izmirdir ancak onunla yarışabilecek çok güzel şehirlerde var. bana göre güzel şehir kavramı doğa ve teknolojinin iç içe olması betonun az olmasıdır.
sıralayacak olursam:
izmir
hatay
gaziantep
eskişehir
afyon
muğla
aydın
ve mersindir

0

yani simdi hakli olarak herkese memleketi daha güzeldir.

0

izmir'de yaşadığım için diye demiyorum ama yurtdışında bile yaşamam izmir'im memleketiminin havası bile bir başka :)

0

bence muğla'dır. tabi herkesin görüşü farklıdır. ama muğla tam bir cennet ya. köyceğiz, dalaman, fethiye, ortanca..azmak nehri falan her yeri mükemmel..

0

bence en güzel yer karadeniz bölgesi'ndeki trabzon rize buralar çok güzeldir çünkü buralarda yeşillik gezilebilecek yerler sular çok güzel çok güzel bir doğal bitki örtüsü var hatta ben bile gitmeyi çok istiyordum okulda turlar vardı hatırlar biraz bütçemize açtığı için gidememiştir arkadaşlarımızdan sadece giden arkadaşlarımızın resimlerine bakıyordum dediğim gibi buralar çok güzel yerler ben gitmeyi çok isterdim çünkü oranın yeşilliği ne bileyim havası loş bir ortam bence çok güzel tabii ki en önemlisi yeşilliğin ayder yaylası mesaj sümela manastırı oralar çok güzel yerler hep küçüklüğümden beri de gidip görmeyi istediğim yerler mesaj çaylarının çok merak ediyorum nasıl yerleri değiştiriliyor ya da nasıl yapılıyor çok merak ediyorum çünkü türkiye'nin en yeşilliklerin en güzel yerleri orada hale çayı çok merak ediyorum nasıl yapılıyor nasıl toplanılıyor düşünsenize her yer yemyeşil bana göre en güzel yer bence karadeniz bölgesi trabzon rize buralar çok güzel ama tabii insanın memleketi de kendisine çok güzel mesele ben başka yerde çok fazla yaşayamam herhalde en fazla misafir olarak gidip bir ay kalabilirim kendi memleketim tabii ki bana en türkiye'nin en güzel yeridir tabii tatil amaçlı olarak da mesela antalya çok güzel antalya'ya gitmek isterdim sahilde yürümeye suyu havası o da çok güzel tarihi olarak da bence mardin çok güzel çünkü mardin'deki konaklar sokakları insanları giyimleri takıları her şeyleri çok çok güzel hele de gelenek ve görenekleri çok güzel ama dediğim gibi oradan en çok konakları çok merak ediyorum sıla konağına çok merak ediyorum ancak o şekilde bazı yerleri yeşilinden dolayı coğrafya olarak seviyorum bazı yerleri kültürel olarak seviyorum bazı yerleri tatil amaçlı çok seviyorum ama yine de en güzel yer bence trabzon ve rize dir oraya hiçbir şey gelmez tarih olarak da bazı yerleri var ve yeşillik olarak değerleri var iklim olarak da çok güzel gezilesi yerler yani suyundan içmek suyuna girmek ya da ne bileyim yağmurunda ıslanmak bence çok çok güzel bir duygu çok çok güzel yani türkiye'nin en güzel yeri bence trabzon belediye sedir gitmeyi çok istiyorum ama bir türlü nasip olmuyor bakalım artık eğer gidersem daha da yakından görünce daha da güzel karar veririm heralde

0

kişiye ve kişinin memleketine göre değişebilecek bir soru kayserililere göre kayseridir sivaslılara göre sivas. bu memleketini sahiplenip diğer illere rakip gözüyle bakma da bi bizim milletimizde var heralde :d her şeyin fanatiği oluyoruz. neyse bana göre en güzel il yozgat dersem yalan olur, izmir.

0

genel inanisa göre istanbul ya da nevşehir olabilir fakat bana göre tabii ki de yozgat tır.

0

birkaç şehir gezdim güzel ülkemizde, ama nedendir bilmem şanlıurfa ilimizi çok beğendim ve ileride oraya taşınmayı düşünüyorum

0

hocam bu öznel bir soru.insandan insana değişir.misal sizin için belki istanbul'dur ama bir başkası için ankara'dır.bana soracak olursanız da,bana göre türkiye'nin en güzel şehri kahramanmaraş'tır.bunu memleketim olduğu için söylemiyorum.tamam doğru pek gezecek bir yer yok fakat şehrimiz hem diğer şehirlere göre daha muhafazakar.hem insanları daha samimi geliyor bana.baska bir şehre gittiğim zaman kendimi darlanmış gibi hissediyorum aynı.
benim fikirlerim böyle peki sizin fikirleriniz nasıl?