1
0

ege ile akdenizin kesiştiği yer muğla datça

0

her şehrin kendine göre güzelliği vardır

0

izmir. insanı, iklimi, tarihi her şeyiyle mi mükemmel olur bir şehir? uzaklaştığın anda tüm sorunlarını bile özlemeye başlıyorsun. öyle bir bağımlılık etkisi var.

0

trabzon, oranın doğasına, yeşilliği, yaylalarını, havasına, insanına hayranım. yaylalarına yapılan ahşaptan evlerini çok seviyorum. çünkü yaylalara yapılan evlerde tüm yaylanın manzarasını gözünle görebiliyorsun. çokca karadeniz bölgelerinde insanlarda komşuluk bitmemiştir, bir komşunun bir ihtiyacı oldu mu anında çat kapı diğer yakındaki komşuları yardıma geliyor. karadeniz insanı hayatını monoton yaşamaz, sabah kalkar bakılacak hayvanı varsa ona bakar, besler sonra yaylaya çıkıp ekip biçtiği tarlasına gidip hem temiz hava alır hem işlerini halleder. türkiye'nin 81 ilinden 80'i hayatı monoton yaşarken, karadeniz bölgesi hayatın monoton yaşamadığı için trabzon bana göre en güzel şehir.

1

istanbul. uğruna savaşlar yapılip kanlar dökülen, fetheden komutan peygamberimiz tarafından övgüye mazhar olan bir yer. tabi artık eskisi gibi mi tartılır. insanoğlu değdiği yeri mahvedebiliyor bazen.