1

valla sevdigim biri yanımda olursa susamam sessiz kalmam. muhabbet sohbet ederim. çok sevdigimle ve annemle sohbet ederim sessiz kalamam.

1

ben baya bir süre sessiz kalırdım herhalde ya. bir de işi inada bindirirsem konuşmamak için elimden geleni yaparım. ama bu durum biraz da yanında olduğumuz insana göre değişir diye düşünüyorum. yanımdaki kişi onunla sohbet etmeyi sevdiğim bir kişiyse elbette ki susamam :)

0

sessiz kalmak mı? ben mi? böyle bir şey pek mümkün değil sanırım. ben konuşmadan durduğunu hiç hatırlamıyorum. karşında birisi olmasa bile kendi kendime konuşabilecek bir potansiyele sahibim. evet bu değişik karşılanabilir ama bilmiyorum susamıyorum. çok üzgün olduğu zamanlar yalnız kalmak istediğini zamanlarda sessiz kalabilirim. yeni tanıştığım kişilerin karşısında da çok konuşmam.tanımadığım insanlara karşı sessizimdir soğuğumdur ama tanıştığımız zaman ne kadar sıcak kanlı olduğunu fark ederler. sanırım o zaman da pişman oldular tanıdıklarına. yani kısaca ben konuşmadan duramam.

1

benim için pek mümkün olan bir durum değil. çok üzgün, mutsuz veya hasta değilsem sessizlik beni tedirgin eder.
birileri konuşsun, ben konuşuyum sohbet muhabbet olsun :) gerçi sorumani'ye odaklanırkende sessiz kalabiliyorum. ama çenem burada durmamış oluyor bu kez de.

suyun şarlamazından, insanın konuşmazından korkulur diye bir atasözü bile var.