0

bu kişiden kişiye farklılık gösteriyor çünkü bu sana özel bir soru sorun olsaydı herkes orada bir cevap verdim yani cevabı değişken olmayan cevap herkes tarafından aynı olan cevapları nesnel cevaplar denir nokta şimdi sevgilimin en iyi kız arkadaş en yakın arkadaşı kız kız olamazdı çünkü çünkü cinsiyet farklılıkları insanı ister istemez farklı yolları götürüyor bu da istenmeyen sonuçlara yol açabilir şimdi düşündüğünüzde bir erkek ve bir kadın en yakın arkadaş olduğunda yanlış anlaşılmalar yüksek oranlarda biliyoruz bunu azaltmak için namuslu bir şekilde şerefli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz çevremizdeki insanların söylediklerini aldırılmalı ve onların dediğine göre hareket etmeniz ama benim düşünceme göre bu hayır olabilir tabii ki kız bir erkek ne fark eder o senin sonuçta bir arkadaşın senin sevgilin var bu yüzden olmamalı insanlar gitti gecem anlaşılıyor boş ver o şerefsiz kansız olmaya başlıyor artık insanlar yanlış da olsa gelirmisin bir şekilde yolumuza devam edeceğiz dedi ve yobazlar ve mazot paralarıinsanlar artık değişik düşüncelere kapılıp insanlar artık çekememezlik yüzünden başka sonuçları başka

1

tabi ki de olamaz etik bulmuyorum çok kıskanırım

0

tabiki de bu imkansız sevgimi asla paylaşamam hele bir kız arkadaşı yapmasına asla izin vermem bu kıskançlıktan çok sevgimi paylaşamamdır ve ben buna asla izin vermem .erkek arkadaşımı bazen aradığım da erkek arkadaşıyla bile konuştuğunda sinirlenen biriyim bu durumda bir kız arkadaşıyla konuşursa arkamızda soğuk rüzgarlar eser o yüzden erkek arkadaşımın kız arkadaşı olmasına asla izin vermem biliyorum ki o da benim erkek arkadaşım olmasına izin vermez benim kadar o da çok kıskanç bir keresinde benim şarjım bittiği için kendi kız arkadaşımın telinden aramıştım onlarda numaraları kaydetmişti birgün kız arkadaşımın erkek arkadaşıma mesaj attığını gördüm ve deliye döndüm yani kendi kız arkadaşıma bile izin vermezken onun kız arkadaşının ona mesaj atmasına aramasına çıldırırım .ilişkiye üçüncü kişiler girmemeli zaten hele bir kız arkadaş veya bir erkek arkadaş asla .sosyal medya hesaplarında bile buna izin vermiyorum benim erkek arkadaşımın asla bir kız arkadaşı olamaz hatta erkek arkadaşı bile 1 tane olsun başka olmasın bu kadar kıskanç ve paylaşımsız biriyim onun benden baska bir kızla asla işi olmaz ve konuşamaz o yüzden erkek arkadaşımın kız arkadaşı olamaz kız kuzenleri ne bile izin vermiyorum ve istemiyorumm

0

kız değilim de bir cevapta biz verelim. sevdiğin insanın yanında karşı cinsten birinin olmasi her zaman tehlikelidir. kızlar içinde böyle olacağını düşünüyorum.

0

kızdan dost olurda erkekden dost olmaz kimse kandırmasın birbirini

0

eğer arkadaş çerçevesinde ilişkileri varsa tabiki olabilir. ama bazı insanlar arkadaşını çok abartıyorlar birbirlerini öpme sürekli sarılma sık sık el ele tutuşma gibi bu durumlarda izin vermem ama normal arkadaşınsa olabilir dedim yani sıkıntı etmem.

0

tabii ki de olabilir allah aşkına ne var bunda sizde bir bayansınız sizinle bir erkek kankanız olabilir ki şayet benim var 10 senelik kankam var hatta buradan duyurulur kendisi çok iyi vicdanlı temiz kalpli ayrıca yakışıklıdır kendi işinin patronu bekar evi var arabası var taliplerine duyurulur esmerdir izmirlidir 10 senelik de kankamdır 10 senedir kardeş gibiyiz ve içinde bir gün olsun art niyet barındırmamıştır benim kankam iyiki var çok seviyorum onu o benim canım kötü gün dostum bir tanecik kankam inşallah düğünde göbek atmak da nasip olur kısmeti çıkarsa anında vereceğim ve kesinlikle hayatına giren insanlarla hiçbir tartışmam kavga olmamıştır hatta genelde başını ben yakarım bu kadar bence olur mantıksız mantıksız konuşulmaz imkansız olamaz diye bir şey yok kalple alakalı bir şey insanın fikri neyse zikri de odur sen neyse karşı tarafta da aynısını ararsın iyi seni kötüysen kötü.

0

asla onu parcalarim ne kadar hırçın bir insan oldugmu bilir hemde beni çok seviyo başka kızları gözü görmez erkek sonuçta güven olmuyo ama uzaktan takip ediyorum bazen çoğu kez rastladım ama tepkisi tamda istediğim gibi oldu bu yuzden ona sonuna kadar guveniyorum biz çıkmaya başladıktan sonra hepsiyle ilişkisini kesti yokta asla konusmazdim onla hem ben onun kalbini bilirim arkdaslari erkek zaten ki boylede olmalı bence bir ekeyin kizla arkadaş olması cok sacma bence onunla paylaşacağı şeyleri sevgilisiyle paylaşır en dogrusu da bu

1

sakıncalı bir durum:)yani bu arkadaşlık sonun da aşka falan dönüşürse, allah muhafaza.

0

yani olabilir bence.ama beni de tanıştırsın da görelim bakalım nasıl biriymiş, çok mu samimiler falan bu tür şeyleri görmem lazım.kızın nasıl biri olduğunu şıp diye anlayabilirim..

1

olamazzzz kıskançlık duygumun ban vermiş olduğu yetkiye dayanarak böyle birşey olamaz :d

0

tabi ki olabilir neden olmasın. o zaten hayatınca varken ben dahil olmuşum ve yakın arkadaş mı yoksa ileride daha oteye gider mi kadınlar bunu zaten hissederler.

0

kankasıysa olur tabi neden olmayacakmış.onlar zaten kardeş gibi olmuştur.ben öyle kötülükler düşünemem doğrusu.it kopuk bir erkek arkadaşı olacağına aklı başında bir kız kankası olsun daha iyi.zaten erkekler erkekleri yoldan çıkarıyor yok oyuna gidelim,yok halı saha maçı yapalım yok içelim.hep böyle yani.

0

arkadaşlık boyutuna bağlı.kadin , erkek arasında seviye varsa sıkıntı olmaz.ama seviyesiz el şakaları, argo konusmalar vs.benim tasvip edeceğim durumlar degil. o açıdan iş arkadaşlığı herzaman belirli bir çizgide ve seviyede olmalı. bu özellikler oldukça herzaman kadın ,erkek arkadaşlığına saygı duyarım.

0

kıskanacağımı biliyorum ama böyle bir durum olabilir.benim en yakın arkadaşımın bir erkek olma ihtimali olduğu gibi sevgilimin de olabilir.zaten en yakın arkadaşı kız olsa bile ona güvenciniz tamsa sizden başka birine bakmayacaktır.ben bu yüzden sevgilime güveniyorum.

0

bence olamaz karşı iki cinsten en yakın arkadaş falan ben karşıyım doğru bulmuyorum

0

sevgilimin en yakın arkadaşı kız olabilir. ben de tanışırım ama ne de olsa benim sevgilim yani fazla takmam kafama önemli olan benim eşim biraz önce dediğim gibi önemli olan eştir ,sevgiler zaman gelip geçicidir yani.