0

bir kız için bir erkek ya babadır, ya abi/kardeştir, ya yavuklu, ya eştir, amcadır, dayıdır, dededir..vs. ama asla arkadaş değildir. olamaz... bu fıtrata aykırıdır... karşı cinsle aralarındaki çekim gücünü öldürmektir. halbuki o azalmamalı, zayıflamamalı, bilakis çok güçlü bir şekilde muhafaza edilmelidir. elbette meşru olarak...
modernite adı altında, çağdaşlık, eşitlik vs... gibi süslü sözlerle 'arkadaşlık' zorlanmamalıdır.

kadın/erkek ateşle barut gibidir ve öyle olmalıdır.

0

evet bence olabilir.benim öyle vardı bir kaç tane.çok da iyi oluyor hem.onların gözünden de bir şeyler öğrenmek isterim.bu konuda bana yardımcı oluyorlar.bir şey sorduğumda anlattığımda yardımcı olmaları bence iyi .kesinlikle her kızın erkek bir kankası olmalı.

0

bana göre olmaz.çünkü bende bir erkeğim benimde kız arkadaşlarım oldu.yani bunun ne olduğunu ben gayet iyi biliyorum.ister istemez bazı duyguları hissedebiliyorsun,yapmak istedeğin bazı şeyler olabiliyor.bunun için benim sevgilimin erkek arkadaşı olamaz.olursa ilk önce benim tanımam gerek ve o çocukla çok fazla samimiy kurmamak şartıyla erkek arkadaşı olabilir.

0

yani neden olmasın ki zaten? bir kadınla bir erkeğin normal arkadaş olması kadar da doğal bir şey olamaz. bütün hayatı haremlik selamlık yaşayamayız yani laik bir ülkede yaşıyorsak eğer.

0

cinsiyet ayrımı yapmamak lazım olabilir tabiki

1

olabilir tabii ama duygular her zaman araya girebilir ve arkadaşlık çizgisinden kayabilir ilişki.

ateşle barut yanyana durmaz. belki bu konuda tepki alacağım ama kadın erkek arasındaki çekimi yadsımamak lazım.

1

bence olur lakin erkeklere dikkat etmesi gerekiyor her şartta.

1

olabilir neden olmasın ki benim çok yakın kız arkadaşları var evli olanları var eşlerini tanıyorum annelerini babalarını tanıyorım onlarla sürekşi zaman geçiriyoeum sürekli birbirimizi arıyoruz neden olmasın ki.