0

evet eğer gerçekten seviyorsan git konuş bence çünkü konusmazsan eğer hemen kaparlar. ayrıca neyi bekliyorsun ki konusmak için hemen konuş bekletme belki iş seni seviyor ve senin onunla konusmani istiyor.

0

kanka bir şey söylüyeyim mi ; durduğun kabahat git konuş içini dök :)

0

evet. çünkü belli bir süre geçtikten sonra konuşursak o zaman geç olabilir. o yüzden erkenden konuşmalıyız.

0

bu devirde bence artık gerçek sevgi diye birşey kalmadıgını düşünüyorum ama gerçekten seviyorsa gidip konuşmalıyız tabiki 2 günlük dünya yarının ne olacagı belli deil

0

ben bir kızı seviyordum cok önceden konuşmadım hep çekindim sevdiğimi söylemeyi ondan sonra baska bi cocuk geldi kızla iki konusmaya çıkmaya başladı oda ozamanlar bana koymuştu ama bence seviyorsak kesinlikle konuşmamız gerekir ben böyle düşünüyorum.

1

bence konuşmalıyız. eğer gercekten seven insan cesaretli olur ve red alsa bile yine mücadele eder. seviyorsa bütün engelleri kaldırır. onun için herşey yapar. bir kere konuştu vazgeçme olmamalı devamlı onun yanına gitmeli. seviyorsan illa yanına gidip konuşmak değil onun bir sosyal hesabına yazarak bile konuşursun. yeter ki sen konuşmak iste. seversen herşey yaparsın.

2

evet gerçekten seviyorsak gidip konuşmalıyız. reddedilsek bile en azından sonradan niye söylemedim diye pişmanlık duymayız ya da acaba söylesem ne olurdu kabul eder miydi diye düşünceler içinde sıkışıp kalmayız..

0

evet neden içimizde kalsın ki ? hem en fazla karşılık alamayız ve yolumuza deva ederiz ama diğer türlü devamlı bir belirsizlik. ve bence belirsizlikten daha kötü bir şey yoktur.

0

tabıkıde eyer utanırsanız yada çekınırsenız kaybedersiniz

0

evet. ne diye saklayacaksin? olursa olur, olmazsa başkası olur. dert etmeye değmez.

0

seviyorsan konuşacaksın hocam zorlamaya sebep yok git konuş

0

karşındaki kişiye bağlı bi konuş eğer kırıldıysan bir daha dokunma haketmiyorsa dokunma

0

işe yaramıyor ama kardeşim o yüzden hep gizli tutuyoruz artık...

0

içinde kalmasından daha iyidir. reddedilsen ne olacak? söylememek daha kötü. delirir insan acaba söyleseydim bir şansım olur muydu diye düşünmekten.

0

evet tabiki,eğer pişman olacaksan bile yaptığın için olman lazım

0

evet gerçekten konuşmalıyız samimi olarak.

0

tabiki sevgi fedekarlık ister sadakat ister

0

evet seviyorsan açık açık konuşman gerekiyor her şeyi