0

eğitim veriyorsada yetersiz geliyor bazen iyi yönetiliyor bazen kötü

0

türkiye futbol federasyonu hakemleri yeteri kadar etmediğini eğitimi yetersiz olduğunu söylemek mümkün maçlarda bunları açık şekilde var sistemi olmasına rağmen görüyoruz her maçtan sonra hakemlerin hatalarını futbol yorum programlarında rahat bir şekilde görebiliyoruz türkiye futbol federasyonu bu hataları görmezden gelip hakemlere ceza vermiyor gerekeni yapmıyor aksine bunu söyleyen yöneticilere ceza vermektedir örnek olarak galatasaray başkanı ve galatasaray teknik direktörü olan fatih terim verilebilir ilerleyen zamanlarda bunları artacağını eksilmeyeceğini düşünüyorum hakemlere para cezaları verilerek bunun önüne geçilebilir

0

tff hakemler konusunda iyi eğitim vermiyor neden mi çünkü ülkemizde yeni getirilen var sistemi için tff hakemlere yeterince eğitim vermiyor ve hakemler hata yapıyor bunun sonucunda taraftarlardan yoğun tepki ve küfürlü tezahürat neden oluyor tff hakemleri daha çok eğitim verdi ve onları daha çok etse böyle sonuçlar ortaya çıkması bazen hatalardan dolayı bir kulübün şampiyonluğu gidebilir.

0

tff hakemler konusunda eğer yeterli eğitim verseydi geçen gün hakemlerini askıya almazdı. benim düşünceme göre tff hakemlere yeterli eğitim veremiyor. artık tff yönetimi değişmelidir diye düşünüyorum. yıldırım demiroren bence artık başkanlığı bırakmalıdır yapamıyor.

0

bence verilmediğini düşüyorum. çünkü görebiliyoruz ki gerçekten hata yapmaya devam ediyorlar bu yüzden de biran önce eğitimlerin sıklaştırılması lazım diye düşünüyorum.

0

sadece tff hakemler konusunda değil hiç bir alanda yeterli eğitim verildiğine inanmıyorum. bu eğitim konularında maalesef ülke olarak çok gerilerdeyiz. tabiri caizse sınıfta kaldık. ama hakemlerin mutlak adil olması ve adil bir maç yönetmesi zaruridir. hiç bir takımın hakkı yenilmemelidir.