0

adlinda genel olarak sunu diyebilirim. guzel bir sistem. kendin ugrasmiyorsun gidip gelmeyle. gonderecegin seyi tasima sorunun olmuyor. agirsa gonder3cegin sey filan mrsrla, arabanda yoksa sıkıntı çekebiliyorsun. en azindan kargoda arabayla o gonderecegin kisinin adresine gidip sadece bir kapida durup oyle indiriyorlar kutuyu. fazla bir tasima şeyleri de olmuyor. ama tabi bazi kargo sirketleri bu anlamda cok suistimal ediyor. mesela aras kargo. genellikle evde yoktunuz dryip gelmiyorlar. diger kargolarda da bu var ama aras ksrgo bildigin neredeyse subeleri hic arac cikarmayacak. o derece eve geldik yoktunuz durumu var. yani eleman azligi mi cekiyorlar, yoksa para gitmesin diyr mi boyle birsey yapiyorlar anlamis degilim. tabi subesinden subesine de degiskenlik gosteriyor. yani birde benim evim yurtici kargoya yakin oldugu icin hicbir sikinti yasamadim o yonden. yani dedigim gibi bir subesine yakin oldugumdan kargolarim hemen sabah elime ulasiyor. aksam verilen kargo sabah elimdr olmus oluyor. o konuda biraz sansliyim sanirim.

0

ben kargo firmalarından çok memnun değilim nedense. çünkü hep insanın sinirlerini bozuyorlar. bazen gelip hiç aramadan bırakıp gidiyorlar. o eşyayı sen görmeden birileri çalabilir yani o zaman verdiğin para hep boşa gitmiş olur. bazı firmalar da gelmeden baya önce arayıp kapının dışında bekletiyorlar kılın soğukta dakikalarca beklediğim oldu. bazıları eşyaları özenli taşımıyor. hep kırıyorlar eziyorlar dikkat etmiyorlar. sen bişey desen biz sorumlu değiliz diyorlar. ya da bizlik bir sorun olmamıştır diye kendilerini savunuyorlar. bazıları da gelip hiç beklemeden hemen gidiyor sen tekrar onun peşinde yoruluyorsun. çok uğraştırıyorlar.

0

ben genelde aras kargolu olan sipariş vermeyi tercih ediyorum gayet iyi aras kargo

0

çogu kargo şirketlerini ofisleri yetrince ilği göstermiyor ben hiç telefonla aradıklarımda hep hiç telefonlara bakmıyorlar güler yüz yok müşteri memnuniyeti sıfır denecek kadar az ptt kargo ile iç bir şey göndermedim o yüzden bişe diyemeyecem ptt ye ama mng ve yurtiçi çok alakasızlar

0

kargo firmalarında şube çalışanına göre değişiyor şube çalışanları özenli ve titizse kargonuz zamanında ve sağlam geliyor

0

kimi firma ucuz kimi pahalı, kimi yavaş kimi hızlı

0

mng kargodan hiç memnun değilim. her sene aradığımda bana diyor ki arabamız bozuk yani her sene de bir insan arabası bozulmaz ya da her ay arabası bozuk olmaz yurtiçi kargo ve aras kargodan gerçekten çok memnunum hemen kargom elime ulaştırıyorlar , sürat kargo da aynı şekilde güzel diğer kargolarla zaten çalışmıyorum.