0

kediler mi kopeklermi sorusuna ben hem kedi besledim bende kipek besledim fakat bakımları ikisinde aynı ama kediler nargoller bir ufak bebeğim vardı ve bizim bahçedeki kedi doğum yapmış ve yavruları vardı benim ufak bebeğim emekliyordu kedilerin yanına gidiyordu ben onu gördüğüm zaman alıp geçiriyordum eve ama ansızın bir gün benim ufakligim çıkmış gitmiş gerilerin yanına onları sevmeye onları severken anne kedi onu ellerinden tırmıklamış ondan sonra ağlamış benim uzaklığım bende bir koştum ki baktım ne olmuş bebeğim in ellleri çizilmiş yani kediler iste o kadar nankörler maalesef ne yazık ki bu kadar acımasız olabiliyor o yüzden ben kedileri hiç sevmiyorum o olay olduktan sonra kopeklere geçince bizim evimiz iki katlı bahçeli bir gün ansızın bizim eve hırsız geçmeyi planlıyormuş er bizim kopegimiz eğitimli bir kopek hırsız arabayla gelmiş uzakta park etmiş arabasını gelmiş demir kapıdan atlamaya bizim kopek onu görmüş ama hırsız kopegi görmemiş tam içeri geçtiği zaman bizim eğitimli kopegimiz durmadan havlamaya başlamış er tabi öyle olunca da biz hemen uyandık eşim su içmeye uyanmıştı zaten hırsızı yakaladık ve hemen polisleri çağırdık hırsızı alıp gittiler ve bizim tuna kopegimizede yeni bir tasma ile yeni mama aldık ona oda çok sevindi iste koekler bu kadar sağlıklı insanlar sadık insanlar arkadaşlar evinizde. 1 kopek besleyin 10 kediden daha iyidir bu soruya cevabın bu kadar teşekkürler

0

kediler de çok sevimli hayvanlardır ama köpekler daha sadıklardıe kedilere göre benim bildiğim kadarıyla.

0

köpekler daha sadıktır,bugüne dek 2 tane kedim oldunu kaçıp bırakıp gitti yediği ekmeği unuttu

0

tabikki köpekler daha sadıktır. kediler namussuzdur.

0

her iki hayvanın da farklı özellikler vardır. ikiside sahibine dostluk yapıp saygı gösterebilecek kadar sahipci bir duygulara sahiptir.

0

çok ilginç bir şekilde her hayvanın farklı karakteri olabiliyor. ancak şu zamana kadar yaygın olarak gördüğüm köpeklerin çok daha sadık oldukları hatta bunlarla ilgili bir çok hikaye mevcut.

1

köpekler sadıktır, kediler ise nankördür.

0

tabiki de köpekler köpekler kadar sadık bir hayvan yok bence kedilere gelince kediler nankör bir hayvan karnı doyana kadar peşinde gezer doyunca da gider ama köpekler yemek versen de vermesen de hep yanında seninle ilgilenir oyun oynar.

0

hayvanların suçu yok onlar doğaları gereği nasılsa öyle davranıyorlar. biz nankörlük ya da sadıklık gibi insani özellikleri onlara yüklüyoruz. kediler yemeğini yer gezer dolaşır oyun oynar ve uyurlar. doğaları nasıl gerektiriyorsa öyle davranırlar kahve yapmalarını yumurta haşlamalarını kahvaltı hazırlamalarını bekleyemediğimiz gibi insani özellikleri huyları karşılamalarını da bekleyemeyiz çünkü onlar "sahibim bana yemek veriyor ben de ona kek yapıyım da nankör olmadığım anlaşılsın" demez elbette. köpekler de yapıları gereği tehlike anında sahiplerini koruma içgüdüsüne sahiptir ama bu her cinste yoktur. süs köpeği alırsanız o sizi koruyamaz ama rotvaydır gibi bir cins alırsanız koruyabilir. iki hayvanın da kendine has müthiş özellikleri vardır. ama onlar da insanların farklı karakterde olması gibi kendi içlerinde de farklı karakteristik yapıdadırlar. kimi köpek ya da kedi çok uysalken kimi çok sinirli yapıdadır. ikisi de müthiş zeki ve sevimli varlıklardır. canlarım benim

0

bilimsel olarak uzun vadede köpekler olarak biliniyor

0

tabii ki de tartışılmaz bir şekilde köpekler daha sadıktır. köpekler gerçekten sahiplerine karşı çok sadık hayvanlardır. hatta geçen bir haber de görmüştüm birisi köpeğini arabadan indirip gitmek istiyor ve köpek tekrar arabaya binmek için arabanın arkasından koşuyor ve o kadar çok çaba harcıyor ki gerçekten gördüğünüzde içiniz parçalanıyor. bizim de ben küçükken bir köpeğimiz vardı ve bir gün ben ablamın arkadaşı ile oyun oynamaya gitmiştim. biz orada oyun oynarken böyle kavga ediyor gibi şakalaşıyorduk ama bir yandan da gülüyorduk daha sonra bizim köpeğimiz bizi kavga ediyor zannetti ve ablamın arkadaşını kovalamaya başladı gerçekten o an hiç beklemiyordum çok şaşırdım ve güleceğim diye köpeğe dur bile diyemedim.

0

daha önce hiç kedi beslemediğim için ona yorum yapamayacağım. ama mükemmel bir köpeğe sahibim ve onun çoook sadık olduğunu biliyorum. mutlaka bir evcil hayvan edinin karşılıksız sevginin ne demek olduğunu o zaman anlayacaksınız.

0

köpeklerin üstüne sadık hayvan tanımam. kediler için kullanılan nankör tabirinin de boşuna söylenmediğini düşünmekteyim.

1

köpekler daha sadık. bazı kediler çok yırtıcılar ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. ama köpekler öyle mi? hem sizi koruyor hem de size çok sadık bir dost olabiliyorlar.

1

bence kediler daha hain oluyor ne yapacağı belli olmuyor. ama köpekler daha çok sadık oluyor ve seni koruyor.

1

bence köpekler her zaman için daha sadık bir hayvandır ben köpekleri pek sevmesemde benim düşüncem bu yöndedir.

1

kediler daha uysal bir hayvandır. insana kendini hemen sevdirirler. ama kopekler oyle değil. o köpekleri bir gun karanlikta bırakın. bakın ertesi gun o köpek sahibi falan dinlemez size saldirir. ama kediler öyle degil. insanlara her zaman kendilerini daha çabuk sevdiren hayvanlardir. benim kendi düşüncelerim bunlardir. bana katilan insanlar da vardir bana katilmayan insanlarda mevcuttur. herkesin düşüncesine de saygı duyarım duymam da gerekir yani .

1

bana göre köpekler daha sadıktır. hani kediler nankör diyorlar ona bazı hayvanlarda nankörlük yapıyor, sadece bir kedi nankör değildir tüm hayvanlar sahibine kızdığında ısırabilir ,tırmalayabiliyor , yani ama köpekler sadık.

1

köpekler tabikide daha sadıklar. kedilwrse nankör. köpekler sahiplerine sadık kalırlar.