0

bence köpek en sadık hayvandır. kediler biraz daha nankör oluyor

0

köpekler daha sadıktır bence ne olursa olsun sahibinin yanındadır gitmek için direnir. hem köpekler sadık dostlardır diye soylenmistir

0

kedinin sadakati var mı ? ben hiç görmedim hatta sahibini tanıyor mu ondan bile şüpheliyim köpek öyle değil köpek sever korur kollar sahiplenir. benim küçükken yanımdan ayrılmayan sevimsiz mi sevimsiz çok sevdiğim bir köpeğim vardı. sadakatinden hiç şüphem olmadı.

0

valla herkes köpek demiş ama ben köpek beslemediğim için bilmiyorum ama ben kendilerinde sadık olduğunu düşünüyorum çünki zamanında bi kedimiz vardı çok da akıllıydı valla açıktığı zaman bi kere miyavlar dı anında bilirdik. neyse birgün evimizin yakınına birileri yavru kedi atmışlar bizde onu da beslemeye başladık nedenini hatırlamıyorum ama bizim büyük kediyi babam yarım saatlik uzaklıkta bi köye giderken götürdü bıraktı biz o kediyi unutmadık ama bırakmak zorundaydık neyse aradan üç ay geçti babam köyümüze zeytinyağı fabrikası var oraya gittiğinde bi bakmış yanına bizim kedi gelmiş babamın peşini bırakmamış babamda dayanamayıp getirmiş. daha sonra mı ne oldu babam öldü bizim ev mezarlığın karşısında babamın mezarı evden görünüyor bizim o kedi babamın mezarının başına günde üç defa giderdi annem köyde başka bi eve taşındı ama o kedi orda kaldı gelmedi

0

kesinlikle köpek daha sadık kediye mamasını vermezsin senin yüzüne bakmaz ama köpek öyle mi

1

ben kediyi hiç sadık bulmuyorum. genellikle kediler ne kadar bakarsan bak nankördürler ama köpek sadıktır.çünkü köyde iki üç tane köpeğiniz vardı ve gerçekten sahibine çok sadık köpekler de köyde koyunların yanına da gidip koyunları da kuruyorlardı, hatta bir keresinde abim yemek torbasını cölde unutmuştu ve eve getirmemişti işte bizim köpeğimiz o torbayi alıp eve kadar getirdi. torbanın içinde yemek de vardı ama hiç karışmadan doğru kapının önüne getirdi yani köpekler daha sadıktır kediler nankördür.

0

kedilere nankör deler kim yemek verirse ona gider ama köpeklerin sadık olduğunu düşünüyorum

0

aynen köpekler daha sadık’tır ne yaparsan yap asla unutmazlar ve sahiplerine asla ihanet etmezler

0

köpekler daha sadık hayvanlardır. aynı zamanda en akıllı 4 akalı hayvan olarak bilinir. polislerimizin kullandıgı köpekler k9 cinsli köpeklerdir ve bu köpeklerin kokuya duyarlılık özelliği vardır. bir çok cinste köpek vardır. en tehlikeli ve salgırgan olarak belirtilen köpek cinsi ise pitbulldur sadık bir köpektir. en yetenekli köpek ise gold cinsli kopeklerdir. egitimleri kolaydır.

0

kişiye göre değişir köpeklerin sadık olduğunu söylerler ama kedi besleyenlere göre kediler daha sadıktır.

0

köpeklerin daha sadık olduğu biliniri. kedilerde nankör olarak nitelendirilir. ama bu tartışılır.

0

köpek en sadık hayvandır diye soylenmekte.