0

volvo önceden cumhurbaşkanlığına bindiği bir araçmış ve bu yüzden çelik zırh da yapılmaktadır. volvo kendine en iyi araba olarak en güçlü araba en iyi ve dayanıklı araba olarak sağlamıştır ve bu kendini kanıtlamıştır. bu konuda volvo araçları şu an youtube üzerinden de izleyebilirsiniz ki araştırarak destek olarak içinde insan oturarak bir test sonucu 100 kilometrelik bir hızla bir duran cisme çarpıyorlar araba o kadar sağlam ki pek fazla parça bişey olmuyor. içindeki insan burnu bile kanamıyor yani ben volvo motorlu araçlar teknolojisi alanında okuyorum. ve kendi hocalarım bile dedi ki volvo şu an dünya üzerinde en sağlam araba olarak kendini ispatlamıştır dedi gerçekten en güzel ve en güçlü çelikten yapılmaktadır. insan sağlığına ve canını hiçbir kasten bir şey gelmemesi için yapılmaktadır yani elinizde bir fiyat bir tür varsa volvo almanızı canı gönülden tavsiye ederim.

0

volvo konsept ve vizyon olarak dünya çapında kendini sağlamlılık olarak konumlandırmıştır. bu özelliğini yitirmemesi gerekir.

0

çünkü her markanın iddialı olduğu bir alan vardır ve volvo da sağlımlık konusunda iddialıdır. tasarım olaral yüksek beklentiler sunmaz. hatta neden arabalarınız bu kadar şekilsiz sorusuna; çünkü isveç çeliğini ancak bu kadar bükebiliyoruz. cevabını verdikleri söylenir.