1

iyi dost ne zaman belli olur?

6 cevap
0

iyi dost sizinle paylaşan insandır yani sizin kötü gününüz de veya mutluluk anlarınızda şahit olandır. kötü gününüzde yanınızda olan olmaya çalışan sizinle dost olan size ortak olandır iyi dost sizinle bir ömrü paylaşan acılarınızı ortak olan aynı zaman da sevinçlerini ile mutlu olandır dst dediğiniz. iyi dost benim için bu kavramı ifade eder. ayrıca kafa denginiz sizinle iyi iletişime sahip sizi her daim koruyan kollayan arkanızda duran gerektiğin de yani haksız olduğunuz zaman da bir size bu söyleyen ancak buna rağmen sizi kendi hatalarınıla bile kabul edebilendir dost. boşuna dost denememiş dost özeldir değerlidir insan için bir çok şeyi ifade edebilir.

0

en iyi dost kötü gunde belli olur dememisler bosuna

1

başarısızlığı tüm dostlar paylaşır. asıl dost başarıyı paylaşabilendir. kıskanmadan, hasetlenmeden, onunla gurur duyarak paylaşabilmek her dostun harcı değildir.

kimse yokken yanında olandır dost. geleyim mi demeden gelen, konuşmadan anlayandır dost. düştüğünde kaldırandır. o yüzden çoğu arkadaş ve dostluklar zor zamanlarda sınanır.

0

iyi dost kara günde de ak günde de yanında olandır zor gününde sana destek olur seni teselli eder güçlü durmanı sağlar mutlu gününde seni kıskanmaz mutluluğunu paylaşır sen mutlu oldukça o da mutlu olur gerçek dost hayatın içinde yaşadığımız durumlarda belli olur

0

iyi dost iyi insan her anda belli olur iyi günde kötü günde olur ama kaypak insan durup dururken bile pislik çıkarabilir

0

kara günde belli olur derlermiş :d. iyi dostlara ihtiyacımız var.