0

kimmel'ın "the gendered society" adlı makalesinde "isolated children" başlığı altında bu konudan bahsedilmiştir. böyle bir şey maalesef mümkün değil. çünkü bu konuda sayısız araştırma yapılmış. insanın sosyal bir varlık olduğu bir gerçek. yani gerçekten sosyalleşmemiz gerekiyor. böyle hayvanlarla büyüyen çocuklar olmuştur ama bu çocukların ortalama 6 yaşına kadar yaşayabildiği gözlemlenmiştir. aslında bu konu "feral child" diye de geçer. yani vahşi çocuklar. bu şekilde doğup büyüyen bir çocuk sonradan hiçbir şekilde topluma ayak uyduramıyor, insanlarla ,iletişim kuramıyor, ve ilk fırsatta doğaya tekrar dönmek istiyorlar.

0

insan gibi davranmayı bilmezdim.konuşmayı bilmezdim.hayvanların dilini bilirdim.yürümeyi, koşmayı, oynamayı birçok marifeti bilemezdim. iletişim kuramazdım. hayatta kalmak dahi zor olabilirdi. hayvanlar ile iyi anlaşır.onları anne baba sanardım.hayat çekilmez olurdu. üşürdüm ve hasta olmam daha kolay olurdu.istemezdim.

0

bence çok mümkün değil böyle bir şey. öyle büyüyen bir kaç tane insan var sanırım ama onlar da iki ayak üzerinde yuruyemiyorlar ve konusamiyorlardi.

0

sanırım bu tarzan efsanesi gibi bir şey olurdu. hayvanlarla iç içe yaşayan bir varlığın insan gibi davranması beklenemez tabikide. hele ki insan konuşmayı bilmeden nasıl yaşasın yaşamanın bir anlamı kalmaz bence.