0

bir kus olmak isteseydim eger guvercin olmak isterdim. bana gore en guzel kuslardan biridir guvercin. safligin temizligin guzel haberlerin habercisidir guvercin..

0

bir kuş olmayı tercih etseydim daha çok kartal olmayı isterdim. çünkü gerçekten doğada bazı hayvanlara karşı hakimiyeti bulunduğu için kartal oldukça yeterlidir diye düşünüyorum. gerçekten soruyorum bizim için çok önemli ve hiçbir şekilde onlara zarar vermemiz gerektiğini bilmemiz gerekiyor hepimizin. bazı kişiler avlanmaya çıkıyor ve bazı kuşlar bulabiliyorlar ve artık nesli tükenmeye başladığı için o kuş türleri artık görünmüyor ortalıkta. bu yüzden avlanma şeylerine karşı benim biraz zaafım var. sevmiyorum ben her zaman karşı çıkmaya da özen gösteriyorum. bu yüzden aslında böyle şeyleri hiç gerek olmadığını ve hiçbir şekilde avlanma olmaması gerekiyor ülkemizde. kuşlara ve hayvanlara her zaman öldürmeye çalıştıklarını görüyoruz. bunun artık yasaklanması gerektiğini savunuyorum artık.

0

kuşlar en özgür canlılardır bana göre, istediğin de uçabiliyorsun, istediğinde yürüyebiliyorsun herşey senin elinde ne istersen onu yapıyorsun istediğin yere gidebiliyorsun bu nasıl bir şanstır nasıl bir özgürlüktür anlat anlat bitiremez insan kuş olmak çok güzel olurdu göçmen kuşu olmak daha güzel.

0

bir kuş olsaydım eğer göçmen kuşu olurdum alıp başımı o diyardan bu diyara giderdim uçmak isterdim

0

kesinlikle muhabbet kuşu olurdum insan olarak ta konuşmayı seviyorum bir kuş olarak ta konuşmaktan vazgeçmek olmaz