0

hiç izlemedim izlemeyide düşünmüyorum fakat kadrosu biraz sağlam gibi sadece o kadarını biliyorum

0

mesele ay yapımsa güzel ve izlenmesi hem keyif hem de aksiyon veren bir dizi olmaması mümkün değil gayet profesyonel bir dizi amatörlükten uzak , insanlara keyif veren duygusallaştıran ve daha bir sürü güzel anlar yaşatan bir dizi.

0

tanıtımlarından görüp izleme kararı aldım. kıvanç tatlıtuğ bu rollere çok yakışıyor. elçin sangu'yla iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum. oyuncu kadrosu da gerçekten çok güçlü.

ilk bölümünü de merakla izledim. aradaki bölümleri atladım ve dün akşam yine izledim. aksiyona doyarız diye düşünmüştüm ama sadece diğer diziler gibi uzun uzun sahneler izledik. bu kadar uzatırlarsa seyirci kaybedebilirler erken final yapsın istemem. ama olay kurgusu ilerleyen zamanda daha da karışacak gibi geliyor özellikle anneler konusunda değişik hikayeler izleyebiliriz.

atladığım bölümleri de internetten izlemeyi düşünüyorum. farklı konusuyla ve seyirciye sıkmayan bölümleri ile inşallah tutar da değişik şeyler izleriz bizde.

0

çarpışma dizisini izleyemedim ama ayyapımın yaptığı diziler simdiye kadar hep tutmuştur bu diziside tutacaktır zaten oyuncu kadrosuda cok iyi en kısa sürede izlemeyi düşünüyorum.

0

fragmana aldanmamak gerekir çünkü fragmanlar aldatıcıdır.
diziye gelirsek ay yapım her zaman iyi diziler yapmıştır ama ben bu diziyi sevmedim tutar mı bilmem
çukur ezel içerde bunlar benim favorilerimdi

1

çarpışma dizisini izleyemedim. ama fragmanında ya da özet görüntülerinde bayağı ses getireceğe benziyor.