0

çarpışma dizisinin ilk üç bölümünü izlemiştim ondan sonra evimizdeki televizyon bozulduğu için internetten devam ettim yalnız son bölümünü izlemedim bu yüzden youtube’dan takip ettiğim zaman ise dizinin eskisi kadar heyecan verici olmadığını klasik aşk dizisi olduğunu türk halkına hitap eden ögeleri bolca barındırdığını avrupai tarzdan uzaklaştığın içersinde kerem karakteri dışında heyecan ve merak uyandıran hiçbir karakter bulamadım.o yüzden büyük umutlarla yayına gelen ve kıvanç tatlıtuğ erkancan elçin sangu alperen duymaz onur saylak gibi büyük isimlerin yer aldığı dizi bu sezonunun hayal kırıklığı olarak nitelenebilir. bu dizi hala az izleniyorsa ve reytinglerde ilk beşe giremiyorsa dizinin yapımcı seneristi, görüntü yönetmeni herkesin bir sorumluluk alıp dizi yukarıya taşıması gerekmektedir. aksi halde güzel başlayan bir konu çok fazla aşk ögesi,eski yeşilçam filmlerinde olmayacak kadar çok tesadüf yakışıklı baş komiser güzel ana kadın ve yakışıklı serseri oyuncu klasmandan ilerleyerek kendisinin reyting canavarının tozlu raflarına bulabilir

0

çarpışma dizisinin biraz izledim ancak bana göre çukur ve söz gibi tutulamaz diye düşünüyorum. en fazla 30 bölüm sonra final yapacağını düşünüyorum.

0

çarpışma dizisi mükemmel bir filim polisiye aşk emri dolu mükemmel bir taşıt

0

yeni dizi bilmiyordum izlemedim malesef hangi kanalda onu dair bilmiyorum

0

izledim türk halkına hitap eden polisiye çatışmalı ve aşk entrikası bulanan bir film biraz çukur içerde ve aşk dizileri karışımı olmuş bana kalırsa tutar.