0

aşırı zevklidir ben çoğu zaman trt belgeseli açıp izlerim hem hayvalar hakkında bilgi sahibi oluyorum hemde eğlenceli vakit geçirmiş oluyorum ama bazen hayvanlar birbirini öldürünce üzülüyorum sonra diyorum doğanın kanunu onlar öyle yaratılmış yaşanak için öldürmek zorundalar diyorum kendimi teselli etemye çalışıyorum ama izleyince insanın bilmediği bir sürü yeni bilgiler oluyor insan çok şaşırıyor hayretler içinde kalıyor hayranlıkla izliyor.

0

ben hayvan belgeseli izlemekten zevk alıyorum yanına yaklaşamayacağım saldırgan veya suda yaşayan hayvanları yakından görmek onlar hakkında bilgilenmek hoşuma gidiyor onların hareketlerini nasıl yaşadıklarını öğrenmek genel kültürümüzü geliştirir boş şeyler izlemektense hayvan belgeselleri izlemek daha keyifli

0

hayvan belgeselleri izlemek çok zevkli sadece aslanlar ve avcılar değil doğadaki birçok hayvan belgeseli ilgi çekicidir çok zeki hayvanlar var insan şaşırıyor bazı belgeseller birçok filmden daha güzel benim mesela dinozorların belgesellerini ilgim çok

1

belgesel izlemekten keyif alan biriyim. gerek teknolojik, gerek insana dair, gerek yaşama ve canlılara dair olsun merakımı gidermede oldukça etkili oluyorlar. o yüzden hayvan belgesellerini de keyif alarak izlerim. hiç bilmediğim veya yanlış bildiğimi fark ettiğim bilgiler edinebiliyorum.

0

baya hemde ama bunun çeşitleri var tabi, mesela okyanus balıklar terapi gibi o renkler o suyun muhteşem derinliği, o balıkların yüz binlerce çeşitleri inanılmaz güzel. insan dalıp gidiyo şahsen ben bayılırım bizim evde de ondan kocaman akvaryum var gene de doymuyorum açıp izliyorum okyanus belgesellerini.
diğerleri böcek türü mide bulandırıcı bence ya biraz huylanıyorum böcekleri seçmen zaten, normal hayvanlar da aclar surekli birbirlerini parçalayıp yiyorlar.ekmek kavgası e güçlü olan her zaman güçsüzü ezip yiyiyor bu kanun heryerde böyle tabi, ben dayanamıyorum ondan bakmamayi tercih ediyorum heleki bi sefer hamile ceylanı yedi aslan, nasıl üzülmüştüm.

0

yılan belgeselleri hariç evet hepsi zevklidir.