0

benim icin ve burdaki tüm üyeler için şuan seviyenin bir önemi olmadığını biliyorum 16 seviye yapmış adamlar 16 seviyenin üstü olmaz tahminimce olsaydı 16 seviye yapmazlardı daha çok yüksek yaparlardı zaten 16 seviye olan bir üye tanımıyorum şuan ben kendim 8. seviyedeyim o kadar cevap vermeme rağmen hala 8 sem 16 olmak için heralde 10 bin cevap vermem gerekir.

1

16 ncı seviyeyi siz neden dediniz, bunu anlamadım. yani neden 16 ncı seviye 15 değil, 17 nci seviye değil de 16 ncı seviye.. siz bir şey mi biliyorsunuz bu konuda bizlerin bilmediği.
seviyeler ne işe yarıyor zaten ki? bize ne faydası oluyor biri bana anlatsın.. :)

0

yani bunu seviyeli ne alakası var ben onu anlamış değilim. tabii ki de sorumani devam eder, seviyeye bağlı olan bir şey değil inşallah da böyle devam eder yani ayakta durmasını istiyorum. sorumani gerçekten de çok iyi bir site güvenilir, başarılı bir site inşallah daha yükseklere çıkacağını umuyorum.

1

soru maninin devam etmesine seviye ile hiçbir alakası olduğunu düşünmüyorum.belirli bir seviyeye ulaştıktan sonra belki o şekilde kalabilir ancak yine de bizler soru sormaya ve cevap vermeye tabii ki devam edeceğiz siteyede hiçbir şey olmayacaktır. belki ilerleyen dönemlerde 16 seviyeye ulaşan yazarlar olduğunda seviye sayısını arttırma yoluna gidebilirler. ya da 16 seviye yükselenlerin farklı bir ayrıcalığı da olabilir bunları ilerleyen zamanlarda yaşayıp göreceğiz. zaten bu site sürekli kendini geliştirmekte olan ve yenilikler peşinde koşan bizlerin ihtiyaçlarına ve isteklerine karşılık veren oldukça duyarlı bir site eminim ki ilerleyen zamanlarda bizim yararımıza olacaktır daha fazla gelişmeler yaşandığına şahit olacağız.

1

yani devam eder herhalde diye düşünüyorum bende. sonrasında seviye artmasa da başka şeyler artabilir. yada o seviyeye ulaşanlar için artı seviyeler açılabilir. bilemiyorum tabi ama 16. seviyeden sonra da biteceğini sanmıyorum.

1

bence devam eder. büyük bir döngü ile çalışması gerekir. eger o seviyden sonra baska seviyeler de yaparlar. site yönetimi bunu düşünmüş bence. onlar neler yapilmasini daha iyi bilirler. bizim daha iyi bir şekilde kazanc saglamamizi sağlıyorlar. gayet olumlu bir site herkese tavsiye ederim.