0

sorumaninin trend konular kısmı var o kısım sadece belli başlı sorulara cevap verilmesini sağlıyor o konulara girdiğimizde mesela merak kategorisinin tüm soruları çıksın sadece yirmi dört saat içinde cevaplananlar çıkmasın öyle olması daha iyi olur. bir de ne kadar yazarsak ne kadar kazanırız bunlar belirlensin çünkü o zaman aktiflik süremizi hesaplar ve siteye yoğunluk artar. böyle uzun yazıp para kazan olayı biraz zorluyor. ne kadar uzun yazarsan yaz 25 30 kuruşun üstüne çıkmak imkansız işte bunların bulunduğu bir tablo gibi bir yer olmalı.

1

herkesin kullandıkça ihtiyaç duyduğu özellikler, arama butonu, şikayet butonu, kategoriler, cevap düzeltme, cevaba yorum özelliği, mesaj kutusu düzenleme özellikleri vb. kullanıcıya ve siteye fayda sağlayacak özellikler gelmesi iyi olur.
sorumani kullanıcıların şikayet ve önerilerine kulak veren, bu yönde gelişme sağlayan bir site. bunlarda zamanla olacaktır.

0

bence kazançlar biraz daha yükselmeli bir özellik gelecekse eğer kazançlarla ilgili bir özellik olmalı diye düşünüyorum ben bakalım sorumani sessiz şuan bir yarışma yapabilir 1-2 güne.

0

sohbet etme özelliği olmuştu geçenlerde ama tekrar kapatılmış ben sorduğumuz sorulara cevap verenlerinde kazanç sağlaması fikrindeyim en azından daha ilgi çekici sorular sorulur diye düşünüyorum.

0

sorumaniye kategori sistemi gelsin. herkes ilgi alanindaki soruları cevaplasin. guzel olur. ve sohbet etme olsun. bir sohbet yeri açılırsa guzel olur. bilmediğimiz seyler hakkında ordakiler bize bilgi verirler. bize yararlı bir uygulama olur.