0

evet kavga ettiğim zamanlar oldu. her iki cinsiyetle de kavga ettim. haksızlığa pek fazla gelemediğim için bu gibi durumlar ortaya çıkabiliyor.

0

hiç etmedim dayak çağre değil konuşmak varken

0

bir çok kez kavga ettim dayak yediğimde oldu dayak attığımda ama en sağlam yediğim muşta ile çenemi kaydırdılar

0

aşırı şekilde kavga ettim.lise zamanlarımda okulda ağır abi diye gezen biri vardı.koridorda yürürken benden haraç almaya kalktı ben sinirlendim doğal olarak saldırmaya başladım.çıkışta bunlar beni sıkıştırdı ama bilmiyolar ki abim polis.abim bunları yakaladı aldılar karakola ailelerini çağırdılar sonra konu orda kapandı.

0

ben çok kavga ettim şu an ben 24 yaşındayım ama ben hiçbir zaman da hiç bir kızdan dayak yememişimdir. şimdi her zaman dövmüşümdür zaten ailem beni erkek gibi yetiştirdi için çok cesaretliyimdir, hiçbir şeyden korkmam çok kavga ettim.. hep de döven de ben oldum ama evlendiğimden beri kimseyle kavga etmiyorum eşim çok kızıyor sen çok kavgacısın diyor.. onun için ben de artık uzak duruyorum.

0

evet hayatımda birçok kez kavga ettim. fakat bunun gereksiz olduğunu sonradan anladım. çünkü kavga edince elime hişbir şey geçmedi. yani dövünce yada dayak yiyince bir şey kazanmadım. bu yüzden gereksiz yere kavga etmemek gerekiyor. ilk başta konuşarak halletmeyi denemeliyiz.

0

bir çok kez kavga ettim ama dayak yedim yada dayak ettim. fakat genede her seferin de kavga etmeyi tercih ettim ve kavgadan hiç bir zaman kaçmadım.

0

çok kavga ettim dayakta yedim dayakta attım kemikte kırdım kemigimde kırıldı