0

ben kavga çıkarmadım ama kavganın içine çok zaman çekildim. çocukken mahallede benden yaşça fazla büyük 2 abim sayesinde bana kimse pek bulaşmazdı ama, okulda durumlar farklıydı, ilk zamanlar özgüvenimden rahatsız olanlar kavga etmeme sebep oldu, sonra bu kavgalardan sebep adım kavgacıya çıktığı için popüler bir hedef halini aldım. onlar istemese vallahi de dövmezdim .

0

hayatta dediğimiz yani çocukken evet birçok kere kavga etmişim yani arkadaşlarımla kardeşlerimle de ama büyüdüğümden beri sadece laf arasında tartışma olmuş yani böyle kavga falan hiç yapmamışım. zaten ben bir kavga taraftarı da değilim genellikle kavga olduğu zaman muhtemelen o ortamda uzaklaşırım ve hiç kendimi kavganın içinde karıştırmıyorum eğer direk kavga bana gelse belki kavga edebilirim yani daha öyle bir şey yaşamadım.

0

valla hangisini anlatiyim bilemedim. kavga çok kötü birşeydir ama bir dönem çok kavgacı olmuştum ve sürekli kavga çıkarıyordum. zaten bu devirde de kavga etmemek çok zor. insanlar sinirli agresif hele ki istanbulda ki insanlar. ettiğim bi kavgadan davalık oldum ve hala da mahkeme sürüyor. yani kısacası kavga kötü birşeydir. herşey konuşularak halledilebilir.