0

internet uzerinden ek gelir ya da para kazanmanin bircok yolu var aslinda. ama en buyuk pay sanirim satis yapmakta. cunku satisini yaptiginiz seyin cesitliligi ne kadar coksa millet daha fazla birseyler alabiliyor. mesela kitap satisi yapacaksaniz bir kere elinizde en az 15-20 kitqp olmali ki alan kisi hem daha fazla alsin hem siz daha fazla kazanin . o yuzden kitap satacaginiz zaman elinizdeki kitaplarinda cesitliligi cok onemli. o yuzden en az 15-20 kitap dedim ya. daha fazlasi olursa ne ala cunku elinizde ne kadar cok kitap olursa satia orani bir o kadar da artar. ondan ziyade makale yazabilirsiniz internet uzerinde. anket doldurabilir, sorumani sitesinde akrif olarak soru sorup cevap yazabilirsiniz.

0

instagram üzerinden giyim, kitap, kemer, cüzdan, hali ve koltuk örtüleri gibi ürünler satilabilir,
letgo, zebramo gibi ikinci el urun satılabilecek uygulamalarda ikinci el ürün satışı yapılabilir,
ikinci el araç alıp otomobili biraz toparlayıp biraz daha yüksek fiyata satabilir,
youtube kanalı açabilir,
makale yazabilir,
sanal asistanlık yapabilir,
kripto para piyasaları ile ilgilenebilir,
internetten altın ve döviz alım satım yapabilir,
editörlük yapabilir,
online ders verebilirsiniz.

0

ben de bu sorunuzu önceden araştırdım çok fakat hepsi elimde kaldı sitelerin ne anket doldurmak ne de başka birşey para kazandırmıyor fakat son zamanların popisi olan bitcoin borsası ile biraz birikime sahip isen kazanabilirsin

0

anket doldurarak para kazanabilirsiniz,buradan sorulara cevap vererek kazanç elde edebilirsiniz yada bir site kurup ürün satabilirsiniz.

0

others sitesine ve bionluk sitesine bakabilirsiniz. uzmanlık alanınız varsa bunu gerek gerçekte gerekse sanalda rahatlıkla pazarlayabilirsiniz.