0

kabiliyetinize göre ya da eğer imkanınız varsa bir şeyler üretip bunu konu komşunuza ya da çevrenizde pazarlıyabilirsiniz. bu da evde üretim anlamında daha fazla vakit geçirmeniz demektir.

0

aslında evde yapılabilecek bir sürü iş var... nikah şekeri yapılabilir en başta. ondan ziyade farmasi gibi katalog işi yapılabilir. yani şimdi farmasi yapanlar bu işin kaymağını yiyor söyleyeyim. yni özel günler için ikramlıklar yapılıp satılabilir... letgo gibi uygulamalar kullanılıp dikiş makinesinde diktiğiniz kıyafetleri satabilirsiniz. aslında yapılacak çok şey var. bunların dışında örgü örülüp örgü ürünleri satılabilir, tekstil firmalarından defolu ürünler alınıp tadilatını yapıp satabilirsiniz ayrıca. defolu pantolonları öyle uyguna veriyorlar ki. mesela ben de internetten kitap satışı yapıyorum şuan. elimdeki kitaplardan bir kısmını sattım bir kısmı duruyor. şimdi kazandığım paralarla kitap çeşidini arttıracağım. letgoda uygundan kitap buldum. onlardan birkaç tane alırsam iyi olacak. bakalım ben ek geliri bu şekilde sağlamaya çalışıyorum. inşallah yolumu bulurum da devam eder bu şekilde.

2

evde el işi, takı, yemek, pasta, örgü işleri yapılarak bunlar internet üzerinden satılabilir.

0

ek gelir olarak ben sorumaniyi kullanılıyorum. tamam öyle ev geçindirecek kadar bir para geçmiyor elime ama kazandığım parayı da yabana atamam küçük küçük eksiklerimi tamamlıyorum. işsiz olduğum dönemde keşfetmiştim bu siteyi o zamanlar boş vaktim çok olduğundan özellikle yarışma dönemlerinde mutlaka sıralamaya girmeye çalışıyordum genelde de girerdim zaten. böylelikle kazandığım para da artıyordu. ama şimdi bir işe başladım ve bunun yanında yine sorumaniyi de bırakmadım elimden geldiğince girip aktif olup az az kazanmaya devam ediyorum. böylece ufak tefek eksikleri buradan gidermiş oluyorum. benim gibi paraya çok ihtiyacı olanlar için bulunmaz nimet diyebilirim.

0

bismillahirrahmanirrahim
er-rahman ve er-rahim olan allah'ın adıyla.

su an normal işim de yok.
hamd olsun.her zorlukla bir kolay vardir.
ben ek is olarak evde fotograf basiyorum.vesikalik biyometrik fotograf cikariyorum.su an sinek avliyorum o basks