0

sarışın olduğum için cildim güneşten çok çabuk etkileniyor biraz fazla dursam güneşte hemen yanıyorum bi markadan güneş kremi aldım kireç gibiydi dağıtıp yediremedim bile cildime pek joşuma gitmedi ama faydası oldu

0

hayır kullanmıyorum çünkü kimyasal madde olan ürünleri kullanmayı tercih etmiyorum kimyasal maddelerin nasıl yapıldığı neler katıldığı nelere zarar verdiği ve etkilerinin neler olduğunu bilmiyoruz.bu yüzden sabah kalktıktan sonra ilk olarak yüzümu norman saf su ile yıkarımm.sonra ise katı sabun ile yıkar durularim.bu bir şey yok ki benim için çok teşekkür ediyorum sayın başkan.

0

günlük hayatta güneş kremi kullanmıyorum kullanmanıda tavsiye etmem zeten denize yanmak için gidilir peki neden güneş kremi kulşlanırlar yanmamak için bu insanlık nereye gidiyor böyle güneş kremi kullanılır ama denize yanmak için gidipte güneş kremi sürenlere bir tuhaf oluyorum yani nasıl desem anlamsız hareket saçma sapan hareketleri var bazı insanların.

0

günlük hayatta değil plaja gittiğimde dahil kullanmam . insanların vücuduna bu kadar kimyasal merakı beni sinir ediyor azıcık rahat bırakın özünüze dönün atalarınız bütün gün güneşin altında tarlada çalışan insanlarmış. bu kadar sosyetelik nedendir anlamıyorum. güneş ışığı bir ihtiyaçtır.

0

tatilller dısında hiç kullanmadım gerçekten öle kulllanan varmı merak ediyorum

0

hayir gunluk hayatta kullanmayi gectim yaz aylarinda denize girerken bile kullanmiyorum. yani bence yanmak daha guzel bronzlasmak :d. yani gunes kremini cok az kullaniyorum ve ailemin zoruyla kullandigim oluyor bazen :d.

0

kışın çok fazla güneş kremi kullamıyorum yazın kullanırım her dışarı çıktığımda mutlaka kullanırım.

0

hiç aklıma gelmez ama yazın tatillerde kesinlikle kullanırım

0

evet ben güneş kremi kullanırım . daha önce ağır bir cilt ilacı kullanmıştım doktor tavsiyesi ile . daha sonra doktor güneşe karşı da cildinizin korumak gerektiği söyledi ve güneş kremi yazdı öğün bütündür eczaneden güneş kremi alıp kullanırım ve inan çok etkileyici güneşe karşı olan lekelerden cildinizi koruyor . ve cildinize fayda sağlıyor . yalnızca yazın değil kışın da kullanırım her dışarı çıktığım da mutlaka yüzüme güneş kremi sürerim . biraz fazla pahalı oluyor güneş kremleri ama büyük birşeye alırsanız çok uzun süre kullanabiliyorsunuz . bende yüksek bir fiyata aldım ama aylardır kullanıyorum .

0

hayır kullanmıyorum. aslında keşke kullanabilsem.

0

yok. gunluk hayatta gunes kremi kullanmiyorum.

0

hayır çünkü günlük hayatta çok kullanan birisi değilim sadece yaz ayları deniz,havuz gibi güneş ışınlarının dik bulunduğu yerlerde daha çok kullanırım çünkü tenimiz bu dönemlerde güneş ışınlarına maruz kalmakta o yüzden yaz aylarında kullanırım genellikle.kış aylarında hem dışarıya pek çok çıkmam bu yüzden yüzüm daha çok sıkı bir görünümdedir yani dışarıya çıksam bile yüzümde güneş kremi sürmeye gerek duymuyorum.yani kış aylarına hemen hemen hiç kullanıyorum

1

güneş kremini çok nadir kullanıyorum. bazen kullanmak istesem bile unutuyorum.

0

maalesef. yazin aklıma geldikçe kullanıyorum. kışın zaten tamamen unutuyorum.