0

bence bunun cezası müebbet hapis olmalıdır. ha öldürmek günah olmasaydı işkence ede ede öldürülmesi en doğrusu olurdu ama tabiki bu günah olduğu için ona ömür boyu hapis hayatını yaşatıp bir daha da böyle pislikler yapmasına fırsat vermemek doğru bir karar olurdu. onu hapisaneden hangi akılla hangi mantıkla çıkarıyorlar ki zaten, bugün bunu yapan yarın küm bilir neler yapacaktır. bunu anlamak hiçte zor değil yani bunu bile bile onun gibi tehlikeli birini dışarı salmak insanlık suçudur bence. ve birgün başka birine bişey yaparsa en az onun kadar onu bırakanlarda ceza almalıdır. böylelerine dayayacaksın ağır cezaları bakın bir daha öyle rahat davranıyorlar mı? hemde çıksracaksın meydana insanların önünde bir güzel meydan dayağı çekeceksin bak diğer kötü ruhlular da nasıl korkuyor. ama ilte bişeyde doğru yaplmıyor ki artık.

0

onu içeri atacaksın içerde ona o küçücük kıza yaptıklarının aynısını yapacaklar. hergün sırayla içerde kim varsa aralıksız devam edecekler sonra da onun mağlum yerini kesip atacaklar. bunu yapmaları lazım ki aynı iğrenç şeyi başka kanı bozuklar yapmasın.

0

tepki göstermemesi sebebiyle istismarın geçerli olmadığını beyan eden bir mahkeme kararıdır, hukuk açısından vahim bir olaydır.
şoka girmiş olabilir, tehdit edilmiş olabilir, olayın ne olduğunu idrak edecek durumda olmayabilir, akli melekeleri yerinde olmayabilir, bu ve bunun gibi yüzlerce gerekçe sıralanabilir zavallı yavrunun tepkisizliği hususunda.
ayrıca olay anına şahit olan kim var da tepki göstermediğini beyan etmiş, sanık anlatımına mı itimat etmiş mahkeme ?
bu konu yargıtaya gitmeli ve yerel mahkemenin kararı içtihad oluşturacak şekilde bozulmalıdır. böyle rezalet olmaz.

0

sorunun ucu biraz acık kalmış eğer bir istismar var ve deliller ile ispatlanmış ise bu delillere rağmen beraat var ise düşüncemden daha önemli olan şey bu olayı kendim insan hakları mahkemesine taşırım

0

idam getirilmeli hadim edilmeli

-1

bu tür kötü haberler için hakim olmak istiyorum, herkese hakettiği cezayı vermek için ?