0

ben yıllar önce üniversite birinci sınıftayken hocamız bir uygulama için istemişti bende babama söyledim almamız lazım diye. babam da gitti toshiba markasından bi tane aldı kargoyla bana gönderdi. bende açtım baktım çok ince duruyor fazla ağır değil. çalıştırdığımda da hiçbir zaman sorun çıkarmadı bu yüzden severek kullandım. şuanda da kullanmaya devam ediyorum kesinlikle tercihlerinizden biri olabilir. ama bişey duydum artık toshiba markası üretimi durdurmuş diyorlar eğer bulursanız alın bulamazsanız da bakın iyice araştırdıktan sonra alın.

1

laptop olarak kullandığım ve önereceğim marka asus'tur. asus gerek ana kartları gerekse optimizasyonlarıyla ve uygulamalarıyla alanında öncü markalardandır. bunun yan sıra japon bilgisayar devi toshiba da kesinlikle tavsiye edilebilir. oyun amaçlı kullanacaksanız monster marka yerli laptop markası da teknoloji ve tasarımıyla tercih edilebilir.

0

leptop için önereceğim tek marka samsung çünkü bilindik bir marka ama sakın vatandan almayın vatanın malları bozuk çıkıyor media market ten falan alın türkiye garantili olmasına dikkat edin gönül rahatlığıyla alın gelin kullanın ve içiniz rahat olsun

0

msı asus bu ikisinden şaşma derim.tabi ne amaçla kullanacaksın onuda bilmek lazım.

0

ben casper kullanıyorum. fazlasıyla da memnunum.