0

yabancı dil öğrenebilmek ve akılda tutabilmek , iyi derecede konuşabilmek için önerebileceğiniz teknikler nelerdir?

Yabancı dil öğrenmek lazım , insanların çatır çatır yabancı dil konuşması beni üzmüyor değil. Çünkü benim yabancı dilim yok , umuyorum ki sunacağınız teknikler sayesinde kolayca yabancı dilimi geliştirebilirim. Teşekkürler.

10 cevap
0

en güzeli yabancı dil kursuna gitmek çok faydası var yabancı kitaplar okumak internetten konuşmak çok işe yarar

0

belli bir plan içinde yabancı dile çalışmalısın ben mesela bir ayımı verdim hergün 10 cümle ezberler günlük hayatımda sıkça kullanırdım sürekli tekrar ettiğimden hem aklımda kalıyor hem de ingilizcem üst seviyelere çıkıyor

0

bol bol kelime öğrenmek lazım. çok güzel programlar var bununla ilgili

0

burada yazılan bilgilerin hepsinin faydası oacaktır birde bunlara ek olarak özellikle dil öğrenmek için kullanılan bir metod var kendimde denemedim ama zarar geleni de görmedim da vinci metodu olarak geçiyor bir araştır ve kendince tart bence işine yarayabilir

0

yabancı dil için,önce heves edeceksin. sonra öğrenmek istediğin dili öğrenmek için çaba sarf ediceksin. en önemlisi, ne kadar masraf yaparsan ,emek harcarsan o kadar akılda kalır.

0

gece uyurken kulaklığı takıp dinleyebilirsin,ya da sabah kalktığın zaman ilk olarak açıp çalışabilirsin. çünkü bilincin en açık olduğu zaman sabah ilk kalktığın zaman ve gece yatarken dolayısıyla,akıl da kalıcılığı olur. bunun dışında dershaneler yada yabancı şarkı ve filmler de olabilir.

0

yurtdışına girmelisiniz. kursa giderek bu iş halledilemiyor.

0

yabancı çizgi filmler izle böylece kulak aşinalığı kazanırsın ve orada çok basit cümleler kullanıldığından daha basit öğrenebilirsin. ayrıca yabancı bir arkadaş edinip onunla küçük pratikler yapabilirsin. çok işe yarıyor.

0

kelimeleri sürekli tekrar etmek o kelimlerle bir cümle kurarsan o kelimeyi daha çok kolay öğrenirsin.

0

ekrem uzbay'ın kitabı kelimeler ve grammer olarak tek geçerim 3 ay da biter