0

öfkeli olmak sorunları daha da artırabilir, atalarımız zamanında boşa dememiş öfkeyle kalkan zararla oturur diye.öfke insanları üzmekten başka bir şeye yaramıyor, kalp kırmak çok kötü bir davranış ve onarılması da güç bir durum.

1

öfkeli olmak sorunları hiçbir şekilde çözmüyor onun yerine daha sakin kalıp sorunları düşünüp çözmeye çalışmak daha mantıklı olucaktir

0

öfke ilişkilerde bir şeylerin yanlış gittiğini bize bildiren bir duygudur. bunun karşı tarafla bir alakası yoktur. bu bizim algımızla yaşadıklarımızda onun davranışına verdiğimiz anlamla ilgilidir. öfke içimizde bir şeylerin değişmesi gerektiğinin bir göstergesidir bu yüzden sağlıklı bir duygudur da. fakat etrafa saldırganca gösterilen öfke insanların bize karşı güveninin azalmasına ve uzaklaşmasına neden olacaktır. etrafımızdakiler sürekli gergin olabilirler.

0

öfkeli olmak sorunları cozmez hatta çözümünü zorlastirir.

0

of keli olmak iyideildir hata atalarımızın bir sozu vardır ofkeyle kalkan zararla oturur ofke insanın saglıgı acısından da zarar vere bilir o yuz den ofkeli olmak sorun cozmez sorun getirir.

0

bilakis çözülmesi mümkün sorunları arap saçına döndürüp çözülmez hale getirebilir.

öfke ile kalkan zararla oturur.

0

hayır aksine insanı içten içe kemirir. sakin olup mantıklı düşünmek en iyisidir.

0

keskin sirke küpüne zarardır demiş atalarımız .