0

ögretmenlerden kaynaklanıyor biz ögrenmek istiyoruz fakat cok sıkıyorlar derslerde.

0

bence ogrenciyede bakmak gerekir. ogrenci ezber yaparak ogrenmeye calisirsa beceremez. ozellikle matematikte ezber yapmaya calismak kadar sacma bir hareket yokken... toplumunda matematik zor algisi ogrencinin kafasinda belirince yapamaz.

0

öğrencilerin dersi öğrenme amacı dersi geçmektir. yani öğrenmek değil. asıl sorun burada başlıyor. biz bu dersleri öğrenirken eğlenmeliyiz ve gerçekten öğrenmek için öğrenmeliyiz. 4 saat ingilizce dersi görüyorum. faydasımı var sanki yok. saçma bulduğum bir müfredat var. matematikte çok ağır bir şekilde geçiyor. konular azaltılsın bence. önemli bilgileri öğrenelim. ayrıca ezber sistemi çok yanlış bence. acilen öğrenme sistemine geçilmeli. bu sebepler birleşince ortalamnın düşük olmasi çıkıyor. tabii öğrencilerinde öğrenmeye çalışmaları lazım. bu yüzden bizim ülkemizde bu derslerin doğru sayısı hep çok düşük oluyor.

0

bu öğretilen derslerde genelde çocuklara ezber sistemi ile öğretmeye çalışıyoruz. öğrendiğimiz bilgileri günlük hayatımıza katamadığımız için bu derslerde pek fazla başarı sağlayamıyoruz.