0

kafan basıyorsa doktor kafan basmıyorsa topçu ya da popçu olacaksın. ülkemizin değişilmez gerçeği. doktor mühendis avukat savcı gibi belirgin mesleği olan kişilerden birisi olacaksınız okuyun. gidipte saçma sapan bölümler okuyup vakit öldürmeyin. ömrünüzden ömür gitmesin. ben 2 yıl iş sağlığı ve güvenliği bölümü okudum c sertifikası aldım. şimdi b sertifikasını yeni aldım. avrupanın bakışıyla bizim sistemin bakış açısı mümkün değil bir olmuyor. iş sağlığı ve güvenliği usta. ne kadar önemli bir meslek dalı. dünyada 4 dk da bir işçi iş kazasından dolayı yaşamını kaybediyor. ne kadar da bir riskli meslek olduğunu burdan anlayabilirsiniz. şimdi geriye dönüp bakıyorumda boşuna kürek çekmişim bir oto tamircisine girseydim liseyi bitirip 5 senede çok rahatlıkla o mesleğin kurdu olur paraya para demezdim.

0

eğer hangi mesleği yapmayı istiyorsanız o alanda yönlerinin çünkü hiçbir şey sizi mutlu edemeyecektir .sadece sizi sevdiğiniz işi yapmanızı öneririm ve eğer boşta kalmadan atamak istiyorsanız da sağlık gibi çok tercih edilen bölümlere yönelebilirsiniz. benim tavsiyem sevdiğiniz işi yapmanızdır çünkü bir işi sevmeden asla yapamazsınız ve başaramazsınız. ben şimdiye kadar bütün tercihlerim kendim yaptım ve şu anda istediğim bir alanda çalışıyorum gerçekten mutluyum inşallah kısa zamanda da atanırsam endim için çok şey başarmış olacağım benim çok eksikliklerin vardı ilkokul zamanlarında ama bunu kendi çabalarımla kapatmayı başardın ve şu anda çok iyi olmasada tıp alanında iyi bir konumdayım ve inşallah kısa sürede de atanırsam bütün isteklerim gerçekleşmiş olacak.

0

kendı ısınızın patronu olacaksanız ısletme okuyabilirsiniz

0

artık ilkokul sıralarında değilsiniz gençler, kendi dünya görüşünüz ve düşünceleriniz var. sadece üniversite okumak için okumayı düşünmeyin , önce ne yapmak istediğinize karar verin becerileriniz nelerdir neler yapmaktan hoşlanırsınız ve tabi ki en çok ne olmak istediğiniz çok önemli bazen bir büyüğünüzden de yardım almanız gerekebilir sakın ha onlar da ne bilecek demeyin bence danışmakta fayda vardır.ne demişler akıl akıldan üstündür.

0

iş sağlığı ve güvenliği
tıp
hemşirelik
acil tıp teknisyenliği
psikiyatri